Καλώς ήρθατε

Οι bloggers φταίνε για όλα...ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!

Ακούσαμε χτες τον πρωθυπουργό της χώρας μας, για λίγο καιρό ακόμα, να δηλώνει πως οι κουκουλοφόροι οργανώνονται με την τεχνολογία των sms και των blogs.

Προς μεγάλη μου απογοήτευση πληθαίνουν αυτοί που κατηγορούν τα blogs ως πηγή του κακού, χωρίς μάλιστα να έχουν καν ιδέα από Ίντερνετ.
Αλήθεια έχετε παρατηρήσει πως όλοι αυτοί που ασκούν κριτική στα blogs δε γνωρίζουν από υπολογιστές; Ίσως ούτε καν τα βασικά.

Αντίθετα αυτοί που σερφάρουν έστω λίγο στο Ίντερνετ, αντιλαμβάνονται την έννοια της ελευθερίας της έκφρασης που σου προσφέρει ένα ιστολόγιο. Δεν είναι τίποτα άλλο από χώρος ανάπτυξης ιδεών. Συμφωνώ ότι δεν είναι όλα τα blogs έτσι και ότι ίσως κάποια έχουν μπλεχτεί στο παιχνίδι των αποκαλύψεων εξυπηρετώντας δικούς τους σκοπούς, αλλά και πάλι δεν είναι το Διαδίκτυο χώρος οργάνωσης των κουκουλοφόρων.

Μην τα γενικεύουμε όλα.

Για το...χάλι που έχουν φέρει την Ελλάδα οι άξιοι πολιτικοί μας φταίνε οι bloggers;
Επειδή δε μπορούν να αντιμετωπίσουν τους κουκουλοφόρους σημαίνει πως είναι οι bloggers από πίσω;
Μήπως και για την ανεργία, την οικονομική κρίση, την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στα γκάλοπ φταίνε οι bloggers;

Να ξέρουμε και τι λέμε κύριοι.
Αναλάβετε μια φορά και σε κάτι τις ευθύνες που σας αναλογούν και σταματήστε να ρίχνετε το φταίξιμο πάντα στους άλλους.

Σας έχουν πάρει χαμπάρι όλοι πια.
Δεν το σώζετε…..

Όχι τίποτα άλλο, ακούνε και άλλοι πολίτες που δεν έχουν ιδέα από Ίντερνετ και δημιουργούνται εσφαλμένες απόψεις χωρίς λόγο. Να πάω να πω τώρα στη μαμά μου είμαι blogger και να νομίζει πως έχω μπλέξει με κακές παρέες;
Κρίμα είναι…
από ourgreektv

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails