Καλώς ήρθατε

Έλληνες μπλόκερ στο στόχαστρο αυτόκλητου προστάτη του Σιωνισμού!

Αυτόκλητος υπερασπιστής των Σιωνιστών αναλαμβάνει δράση παρακολούθησης των ελληνικών μπλοκ.

Η γελοιότητα σε όλο της το μεγαλείο.

Δηλώνει Έλληνας(;) που ζει στην Αμερική, και έχει αναλάβει αυτόκλητα(;) να υπερασπισθεί (δήθεν) τα δίκαια του Εβραϊκού λαού που βάλλονται από ορισμένους «επικίνδυνους» Έλληνες μπλόκερ, οι οποίοι γράφουν «αντισημιτικά» άρθρα.

Ο κύριος αυτός (ο Έλληνας κατά τ’άλλα) δεν έχει ακούσει προφανώς τίποτα για «ανθρώπινα δικαιώματα», «ελευθερία έκφρασης», «ελεύθερη διακίνηση ιδεών» και τα άλλα, συναφή… Ίσως ήταν στο ψυγείο προερχόμενος από τον Μεσαίωνα, ή μπορεί να μελέτησε τις θεωρίες του Ναζισμού ή ακόμα και του Στάλιν.
Λέω, μπορεί…

Το όλο ύφος πάντως και... η περιγραφή που κάνει στα μπλοκ, έχουν κάποιο «άρωμα» …μυστικών υπηρεσιών (παρακολούθηση, φακέλωμα, προσδιορισμός πολιτικών φρονημάτων, κ.λ.π.). Δεν υπονοώ βέβαια ότι μπορεί να είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία (αν και τίποτα δεν αποκλείεται) αλλά το βέβαιο είναι, πως δεν με πείθει για το ότι ενδιαφέρεται τάχα για τον εβραϊκό λαό ή για τους αμερικανούς πολίτες. Διότι αν συνέβαινε αυτό, τότε εύκολα θα καταλάβαινε ότι κανένα από τα «αντισημιτικά» μπλοκ, που καυτηριάζει, δεν έχουν κάτι με τους ανθρώπους αυτούς, τους οποίους αντίθετα θεωρούν ομοιοπαθείς συνανθρώπους/θύματα. Θα αντιλαμβανότανε ότι τα «πυρά» των αγανακτισμένων αρθρογράφων στρέφονται μόνο και αποκλειστικά ενάντια στο διεφθαρμένο πολιτικοοικονομικό σύστημα, βασικό μέρος του οποίου είναι και ο διεθνής Σιωνισμός, ο οποίος είναι περισσότερο εχθρός των Εβραίων απ’ ότι του υπόλοιπου κόσμου, διότι απ’ αυτούς έχουν απαιτήσει (και εξακολουθούν να απαιτούν) τον μεγαλύτερο φόρο αίματος.

Το ίδιο ισχύει και για τον αμερικανικό λαό, ο οποίος πλήρωνε και πληρώνει το μεγαλύτερο τίμημα από τις συνέπειες της ιμπεριαλιστικής κυβερνητικής ασυδοσίας. Άρα, η πιθανή πρόθεση του εν λόγω «προστάτη» να δημιουργήσει αρνητικό κλίμα , πέφτει στο κενό, πρώτον διότι δεν υπάρχει κάποια υπαρκτή «απειλή» και δεύτερον, διότι όσο και αν υποτιμά την νοημοσύνη των ανθρώπων στους οποίους απευθύνεται, δεν είναι δύσκολο να αποκτήσει κάποιος ιδία άποψη, διαβάζοντας απλά τα μπλοκ, τα οποία είναι διαθέσιμα στον οποιονδήποτε. Ακόμα και οι ξενόγλωσσοι έχουν πρόσβαση, διότι υπάρχουν στο μεταξύ αρκετά καλές αυτόματες μεταφράσεις.

Ποιο είναι άρα το συμπέρασμα; Ότι ο «φίλος» μας απλά απέτυχε!

Ακόμα κι αν ήθελε με την πρωτοβουλία αυτή να εισπράξει κάποια εύσημα (αν όχι τίποτα άλλο) από αυτούς που αγωνίζονται να φιμώσουν κάθε ελεύθερη φωνή, πιστεύω ότι το μόνο που του αξίζει να εισπράξει τελικά, είναι …ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ!!!
από Alkimos archive

8 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Μαρία Σεφέρου είπε...

Αυτός ο ζηλωτής προστάτης των Σιωνιστών δεν είναι αυτόκλητος, είναι προφανές ότι είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία και βλέπει "αντισημίτες" πίσω από κάθε πράσινο φύλο. Έχει μάλλον προσβληθεί από το γνωστό σύνδρομο του "αντι-αντισημιτισμού" - λίαν επικίνδυνη εγκεφαλοπάθεια...
Αν όχι, τότε βρήκε ένα θέμα που πουλάει για να ελκύσει προσοχή στον εαυτό του και επισκεψιμότητα στο blog του. Ίσως να νιώθει και απέραντη μοναξιά.

Στο profile του, που σήμερα το πρωί το κατέβασε και δυστυχώς δεν το είχα αντιγράψει, δεν έλεγε ποιος είναι, τι έχει σπουδάσει, κλπ., αλλά ήταν ένας ύμνος για τους Έλληνες Εβραίους, τα παθήματά τους και την προσφορά τους στον τόπο μας, που άλλωστε εγώ προσωπικά δεν τα αμφισβήτησα ποτέ.

Ήταν το πιο ιδιόρρυθμο και άσχετο "βιογραφικό" που είχα ποτέ διαβάσει, δείγμα πλήρους σύγχυσης και υποτίμησης της νοημοσύνης μας. Βέβαια το κατάλαβε μετά από τις απαντήσεις μας και το κατέβασε.

Sourouklemes είπε...

Παιδιά, πολύ κακό για το τίποτα. Ο τύπος είναι απλά κάποιος που προσπαθεί να κάνει θόρυβο και ίσως να αποκομίσει κάποια οφέλη από την ρόλο του υπερασπιστή του εβραϊκού λαού.
Αυτό που με ανησυχεί πραγματικά, είναι η πρόσφατη κινητικότητα που παρουσιάζουν οι κυβερνήσεις όπως της Μ. Βρετανίας στην καταστρατήγηση του ιδιωτικού απορρήτου με πρόσχημα, τί άλλο? Την τρομοκρατία και τα πνευματικά δικαιώματα.
Αλλά εδώ είμαστε και θα τα λέμε... αυτό το κομμάτι έχει πολύ "ψωμί".

Β.Bimbo( PR Profil ) είπε...

μην του δίνετε,σημασία...
γιατί θα πάρει περισσότερα απο την οργάνωση,
άμα τον επισκεύθεστε...;-)
αγνοήστε τον κι αυτόν όπως και διάφορες άλλες ζούγκλες.

Οδυσσέας Τηλιγάδας είπε...

Είμαστε το μοναδικό Έθνος στον κόσμο που ένα ουσιαστικό [ΕΦΙΑΛΤΗΣ] το μετέτρεψε σε επίθετο για να μην μας κάνει και ντρεπόμαστε.
Αγνοήστε λοιπόν άλλον έναν ΕΦΙΑΛΤΗ!!!
Οδυσσέας Τηλιγάδας
elas@acsmi.gr

Ανώνυμος είπε...

ONOMA DEN EXEI O FILOS MAS? XESTHKAME GIA TIS ANTIDRASEIS TOU KIS, AS TO GRAPSOUME!

Unknown είπε...

Λίγα λόγια και καλά.... Τον έχω ΕΛΛΗΝΙΣΤΙ ΑΦΟΔΕΥΜΕΝΟ!!!! Και του λέω ότι: Ανευ ιδιοτέλειας-απλώς προς χάριν γούστου-τον χε.ω τον σιωνισμό-κι' όλους τους οπαδούς του!!!!

Y magazine είπε...

Μόνο γέλια προκαλεί η εν λόγω ιστοσελίδα. Το ότι προσέφεραν σε εμάς το ξέρουμε...Το ότι διώχθηκαν επί Χίτλερ επίσης το ξέρουμε και το καταδικάζουμε.
Το ότι καταδικάζουμε τις πράξεις τους απέναντι στου Παλιστινίους όμως...όχι! "Αντισιμητισμός"!Αν έτσι λέγεται η αποδοκιμασία μας για τις σφαγές αμάχων από ένα λαό που τόσα χρόνια υπενθυμίζει στον κόσμο τους διωγμούς του, ενώ συγχρόνως σφάζει και καίει...τότε ναι! Εγώ δηλώνω "αντισημίτης" και δεν με νοιάζει τι θα πει ο "πολιτισμένος" κόσμος.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

AATON είπε...

Κυρίες Κύριοι!
Στα στρατόπεδα των αιχμαλώτων, οι καθ' εαυτού Ευραίοι ήταν το 5% περίπου. Το υπόλοιπο 95% ήταν Πολωνοί, Ρουμάνοι, Έλληνες, Τσέχοι, Σλοβάκοι και Τσιγγάνοι, δηλαδή άτομα που δεν είχαν καμία σχέση με τους Ευραίους, αλά συνελήφθησαν για άλλους λόγους και άλλες πολιτικές σκοπιμότητες.

Απόδειξη γι αυτό, και η δημόσια συγνώμη του Γερμανού καγκελάριου Fisher πρίν κάτι χρόνια, όταν ζήτησε "συγνώμη εξ ονόματος του Γερμανικού λαού" απο τους παραπάνω λαούς (εκτός τους Έλληνες).

Οι Ευραίοι άδραξαν την ευκαιρία απο την αρχή, βλέποντας ότι κανένας δεν φωνάζει για το ολοκαύτωμα, οικοιοποιώντας το κατά κράτος, απολαμβάνοντας μέχρι και σήμερα κάθε υλική βοήθεια και τυφλή συμπαράσταση σαν αποζημίωση, και ζητιανεύοντας μίζερα και ελεεινά (χαρακτηριστικό γνώρισμα της φυλής αυτής) την λύπη του κόσμου όλου, με σκοπό να πετύχουν τους στόχους τους.

Κάθε λαός, προσπαθεί να αποκτήσει τον σεβασμό των άλλων λαών με το κεφάλι ψηλά.
Οι Ευραίοι είναι ο μόνος λαός, που επιζητά την λύπη των άλλων, με το κεφάλι σκυμμένο.
Κατά βάθος, έχουν γίνει"βασιλικώτεροι του βασιλέως", που σημαίνει, χειρότεροι απο τους δήμιους που επικαλούνται, δόλια και ψευδώς.

Δεν γνωρίζω την εν λόγω σελίδα, μα και εκεί τα ίδια θα έγραφα. Αρκετά με τα "μιζεροαντισημιτικά", μας κουράσατε κύριοι εκλεκτοί του Θεού σας.
Αλα, δεν υπάρχετε μόνο εσείς στη γη επάνω, μάθετε να συνυπάρχετε, γιατί δεν θα πάτε μακρυά με τα μυαλά αυτά. Ήδη ο κόσμος αρχίζει και πάλι να σας μισεί, και αυτή τη φορά το ολοκαύτωμα θα είναι και αληθινό, και το τελευταίο σας.

Related Posts with Thumbnails