Καλώς ήρθατε

Λεόντειος αύξηση στα κόμιστρα των ΤΑΞΙ

Ο κλάδος των ταξί κατάφερε να κερδίσει πολύ μεγάλες αυξήσεις ως και το 2010. Τώρα το ότι η χώρα ταλανίζετε από την οικονομική κρίση και οι πολίτες τρέχουν και δεν φθάνουν, αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Το Υπουργείο Μεταφορών προχώρησε σε «συμφωνία κυρίων» με την Ομοσπονδία Ταξί Ελλάδος, με βάση την οποία κάθε πλευρά αναλαμβάνει σειρά υποχρεώσεων έναντι της άλλης.
Η αύξηση θα γίνει σε τρεις δόσεις. Μάιος 2009, Νοέμβριος 2009 και Μάιος 2010.


Μάιος 2009: Μονή ταρίφα από...0,38 σε 0,48 (33%), διπλή ταρίφα από 0,68 σε 0,84 (17%),
Νοέμβριος: Μονή ταρίφα 0,60, διπλή 1,05
Μάιος 2010: Μονή ταρίφα 0,72, διπλή 1,20
Το κόστος του τηλεφωνικού ραντεβού από 2,80 που είναι σήμερα θα φθάσει σε 3 έως 5 ευρώ.

Η αύξηση συνδέεται με την καθαριότητα των οχημάτων, την εν γένει συμπεριφορά των οδηγών, την εξυπηρέτηση των επιβατών και γενικότερα με την αυστηρή τήρηση της νομοθεσίας και την περιφρούρηση αυτής από τον ίδιο τον κλάδο.
Τώρα αγαπητοί φίλοι οι ταξιτζήδες (με νοοτροπία στραβή) θα γίνουν τζέντλεμαν. Δεν θα παίρνουν διπλή και τριπλή κούρσα, δεν θα μας κλέβουν, δεν θα κλέβουν τους τουρίστες, δεν θα διαλέγουν κούρσα, δεν, δεν, δεν.
Ρε που πουλάτε αυτά τα φούμαρα. Όχι 33% αλλά 233% αύξηση να πάρουν δεν θα αλλάξει τίποτα. Η συμπεριφορά και ο επαγγελματισμός δεν αλλάζουν με την αύξηση στα κόμιστρα. Δυστυχώς οι πολίτες θα πληρώνουν πολύ ακριβότερα τις ίδιες υπηρεσίες.
Πάντως το ποίημα που συνόδευσε τις αυξήσεις είναι τέλειο. Μπορεί να προταθεί και για Νόμπελ.

Αλήθεια κύριε Στυλιανίδη, πιστεύεται σοβαρά ότι η συμφωνία κυρίων θα τηρηθεί;

ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ !!!
από mimilas

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails