Καλώς ήρθατε

Αντιμετωπίζουμε σοβαρό τεχνικό πρόβλημα...

Σταματάμε για λίγο (θέλουμε να πιστεύουμε) την λειτουργία του blog μια και αντιμετωπίζουμε σοβαρό τεχνικό πρόβλημα, με το ανέβασμα των φωτογραφιών στις αναρτήσεις.

Πιστεύουμε να είμαστε σύντομα και πάλι μαζί σας...

ΥΓ: κάθε βοήθεια δεκτή στα σχόλια.

12 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Adespoto.gr είπε...

http://www.scribefire.com/

Πολύ καλό tool παιδιά και θα σας γλιτώσει απο πολύ κόπο

Autocarnet είπε...

Δείτε απλά μήπως έχετε "καλύψει" εξ' ολοκλήρου την διαθέσιμη χωρητικότητα που παρέχει το Blogger.com δηλ. 1GB. Όταν κάνετε εισαγωγή εικόνας στο παράθυρο που προκύπτει, κάτω δεξιά, αναφέρεται το ποσοστό της χωρητικότητας που έχει δεσμευτεί.

apneagr είπε...

Adespoto.gr το ξέρουμε το χρησιμοποιούσαμε παλιά αλλά είναι πολύ δυσκίνητο-αργό, το ξαναδοκιμάσαμε τώρα αλλά ούτε από εκεί ανεβαίνουν.

AUTOCARNET BLOGGER μόνο το 10% έχουμε καλύψει, και γίνετε σε όλες τις ΦΩΤΟ ακόμα και στις δικές μας,επίσης σε άλλο μπλοκ οι ίδιες φωτο ανεβαίνουν κανονικά... :(

AUTOCARNET BLOGGER είπε...

Δοκίμασες με άλλον Web Browser πέρα απ' αυτόν που χρησιμοποιείς: π.χ. Mozilla, IE7,8 , GOOGLE CHROME; Το μήνυμα που βγάζει όταν δεν σε αφήνει να κάνεις Upload;

apneagr είπε...

AUTOCARNET BLOGGER με Mozilla, IE7,OPERA υπάρχει πρόβλημα άλλους δεν δοκίμασα, το μόνο που μου μένει είναι αύριο να μπω από ένα άλλο pc κάποιου φίλου...Σε ευχαριστώ

apneagr είπε...

AUTOCARNET BLOGGER και με Mozilla portable... το μυνημα: Προέκυψαν σφάλματα κατά τη μεταφόρτωση.
Οι παρακάτω εικόνες δε μεταφορτώθηκαν.

* ονομα φωτο.jpg : Δεν ήταν δυνατή η μεταφόρτωση της εικόνας λόγω ενός εσωτερικού σφάλματος.

AUTOCARNET BLOGGER είπε...

ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ: Αν δεν φταίει κάποιο πρόσφατο gadget που έβαλες τώρα τελευταία - οπότε σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να το καταργήσεις - πρέπει να αποδημοσιεύσεις ("Αποθήκευση στο Πρόχειρο") σταδιακά τα τελευταία posts για να δεις αν κάποιο σου δημιούργησε το πρόβλημα.
Τέλος υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να φταίει το PC σου (software, WIN). Backup πρόσφατο έχεις κρατήσει; (εννοώ το .xml αρχείο για επαναφορά του Blog σε περίπτωση γενικού προβλήματος)

info press είπε...

Παιδιά η σύνδεση σας πως πάει την ώρα που ανεβάζετε. Το φωτάκι του modem αναβοσβύνει κανονικά. Καμμιά φορά μπορεί να εμποδίζει κι ένας τοίχος.

ΝΑΝΤΙΑ είπε...

http://nikos63.blogspot.com/
Απευθυνθείτε εδώ,ίσως μπορέσει να σας βοηθήσει.

apneagr είπε...

AUTOCARNET BLOGGER: gadget έχω να βάλω πολύ καιρό, τώρα να φταίει post τι να σου πω δεν μπορώ να το φανταστώ αλλά κάποια στιγμή θα αρχίσω να σβήνω ένα ένα από τα τελευταια, το pc το θεωρώ απίθανο μια και όπως αναφέρω πιο πάνω σε άλλο σχόλιο σε άλλο blog ανεβάζουμε κανονικά. Backup έχω κρατήσει.

info press: δεν είναι πρόβλημα σύνδεσης σίγουρα.

NANTIA-BAD RELIGION 7: Αυτό έχει ήδη γίνει από την πρώτη στιγμή του προβλήματος.

Σας ευχαριστώ

Autocarnet είπε...

Να υποθέσω ότι λύθηκε το πρόβλημα;

apneagr είπε...

AUTOCARNET BLOGGER όχι φίλε παραμένει αλλά βρήκα ένα τρόπο: ανεβάζω τις αναρτήσεις σε ένα άλλο μπλογ μαζί με τις φωτό και μετά αντιγράφω τον Html εδώ...ας ελπίσουμε προσωρινά!!!

Related Posts with Thumbnails