Καλώς ήρθατε

Λυπηθείτε την Έφη Θώδη....

Είναι μέρες τώρα που βλέπω το "φαινόμενο" Έφη Θώδη να έχει ξεφύγει και νομίζω ήρθε η ώρα να κάνουν κάτι τα κανάλια γι'αυτό.

Μίλησε και η μαμά της και είπε "κάντε κάτι, το παιδί μου δεν είναι καλά, είναι έξι μήνες τώρα που έχει ξεφύγει, μην την προβάλλεται άλλο εσείς τα κανάλια".
Μια γυναίκα που βλέπει την πραγματικότητα πιο καθαρά απ' όλους εμάς.

Η δημοσιότητα είναι άτιμο πράγμα.

Μπορείς να ξεφύγεις χωρίς να το πάρεις είδηση.
Τα παράδειγματα πάρα πολλά. Πιο πρόσφατο αυτό της Θώδη.

Πώς σε 2 χρόνια μια τραγουδίστρια παραδοσιακών τραγουδιών εξελίχθηκε στη βασίλισσα του trash, τον περίγελο των καναλιών;

Όλα ξεκίνησαν όταν... ανακάλυψαν ότι... "τραγουδάει" ωραία αγγλικά και έγινε αρχή με το I love you baby (αν θυμάμαι καλά, δεν παρακολουθώ και την "καριέρα" της).
Ξαφνικά τα κανάλια ανακάλυψαν την κότα με τα χρυσά αυγά και δεν την άφηναν σε χλωρό κλαρί. Είδαμε την Έφη να κάνει το οτιδήποτε προκειμένου να κερδίσει λίγη παραπάνω δημοσιότητα, να μείνει στην επικαιρότητα.

Και δεν είναι χαζή. Δεν ανήκει νομίζω στις περιπτώσεις αυτών που τους εκμεταλλεύονται επειδή έχουν κάποιο πρόβλημα. Η Θώδη νομίζω ήθελε και τα κανε, αποβλέποντας στη δόξα, στο κέρδος, στην προβολή.
Φτάνεις όμως σε ένα σημείο που η προβολή σε έχει αλλάξει. Δεν είσαι πια ο εαυτός σου, νιώθεις να υπάρχεις μόνο για να είσαι στην τηλεόραση, μόνο για να σε γνωρίζουν.

Εκεί είναι που τη χάνεις τη μπάλα. Εκεί είναι που έχεις ανάγκη δικούς σου ανθρώπους, να σε επαναφέρουν πίσω στη γη και να σε κάνουν να καταλάβεις πως πρέπει να υπάρχεις και έξω από το κουτί.

Νομίζω δηλώσεις του τύπου "όταν βγήκα το πρωί με το αυτοκίνητό μου ήταν για βροχή αλλά ξαφνικά εξαφανίστηκαν τα σύννεφα, άνοιξε ο ουρανός, ξεκίνησα με το αμάξι και με ακολουθούσαν και τα πουλιά μαζί" δεν είναι δείγμα υγείας και πρέπει να τη βοηθήσουν όσοι νοιάζονται για εκείνη.

Τα κανάλια πρέπει να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ επιτέλους να τη βλέπουν σαν κλόουν, σαν ένα τρόπο να κάνουν νούμερα. Να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ γενικώς να την προβάλλουν, μήπως ασχοληθούν μαζί της άνθρωποι που πραγματικά ενδιαφέρονται για εκείνοι (όχι όλοι εμείς που μας "διασκεδάζει"), μήπως και επανέλθει στην πραγματικότητα.

Όλοι μας νομίζω όσο μπορούμε (μα πάνω απ' όλα τα ΚΑΝΑΛΙΑ) πρέπει να πάψουμε να προβάλλουμε τα νέα "κατορθώματά" της κάθε φορά και να τη δούμε και αυτή την περίπτωση ανθρώπινα.

Έτσι πρέπει....

28 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

giota persis είπε...

ανθρωπινα ετσι πρεπει Καλημερα

Ανώνυμος είπε...

Η Εφη Θωδη ειναι μια μονο περιπτωση ανθρωπου,που εχει υποστει το μαρτυριο της τηλεθεασης ! Αν ψαξουμε υπαρχουν δεκαδες περιπτωσεις.Επιτελους οι ανθρωποι αυτης της γλαστρας που λεγετε TV και καρποφορει μισος,τρομο,φοβο,μιζερια,και ανασφαλεια ας καταλαβει οτι αυτη η ζωη εχεικι ευχαριστα πραγματα που αξιζει να προβληθουν.Τα ψυχιατρια στη χωρα μας ειναι λιγα, δε μας χωρανε ολους.Ενας γονιος που εχει μαθει το παιδι του να κλεινει τη TV

Ανώνυμος είπε...

ντροπη σε ολα τα καναλια αλλα πιο πολυ ντροπη σε εμας που ανεχομαστε και βλεπουμε ολες τις βρωμιες της ελλενικης τηλεορασης!!πρεπει να ξυπνησουμε καποτε...

Ανώνυμος είπε...

Την αγάπη μου στην Κα Θώδη και σε κάθε Κυρία Θώδη! Την στήριξή μας χρειάζονται αυτά τα άτομα και όχι κριτική,τέτοιες ώρες.Εθχαριστώ!!!

Ανώνυμος είπε...

τι να πω βρε παιδια. αυτη η αδηφαγος αναγκη των καναλιων για νουμερα αλλα και απο την αλλη η αναγκη του ελληνα τηλεθεατη να σπαζει πλακα με τους αλλους μονο και μονο για να μη δει τη δικη του καμπουρα φτιαξαν το "φαινομενο θωδη". Την χρησιμοποιουν ολοι σαν τον τρελο του χωριου για το χαβαλε. Επιτελους ας γυρισουμε την πλατη στα τηλεσκουπιδια τους και ας επεμβει επιτελους αυτο το ΕΣΡ (αν πουμε οτι υπαρχει)

Ανώνυμος είπε...

Αυτά είναι τα είδωλα των νεο-Ελλήνων.

Σας ερωτώ: Αν γινόταν τροποποίηση του Συντάγματος και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκλεγόταν με άμεση ψηφοφορία από το λαό, πόσο ποσοστό ψήφων θα είχε πάρει ενδεχόμενη υποψηφιότητα για το αξίωμα αυτό της Έφης Θώδη;

O Λευτέρης Πανταζής;

O Παλαιοκώστας;

H Μπακογιάννη;

Ανώνυμος είπε...

Το ντροπή είναι λίγο στις εν λόγω εκπομπές. Εδώ χρειάζεται εισαγγελέας να τους κλείσει μέσα όλους. Φαινόταν ότι ήταν μια γυναίκα που χρειαζόταν βοήθεια και κανείς τους δεν έκανε τίποτα. Εκμεταλλεύτηκαν την αδυναμία της να χειριστεί όλη αυτή τη δημοσιότητα για να κάνουν νούμερα. ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ δεν χρειάζονται άλλα....

Ανώνυμος είπε...

Λυπάμαι ειλικρινά για την κατάσταση της Εφης Θόδω. Πραγματικά είναι μία εξαιρετική παραδοσιακή τραγουδίστρια αλλά πιστεύω ότι δεν φταίνε μόνο τα κανάλια και η τηλεόραση. Και άλλοι έχουν ανέβει ξαφνικά αλλά είναι ισορροπημένοι. Μάλλον το είχε το μικρόβιο και τώρα μετά από όλο αυτό τον ντόρο ξέσπασε.

Ανώνυμος είπε...

Τι κρίμα, είναι αυτό που ψιθυρίζουν οι γριούλες, τσσ τσσ! χάθηκε ολότελα η ανθρωπιά στις μέρες μας. Αρώστησε και η Θώδη όπως όλοι μας κάποια στιγμή, ίσως το είχε από πρίν, ίσως δεν το είχε το μικρόβιο...τι σημασία έχει...
Ας δείξουν λίγη ανθρωπιά απο αυτή που δέν διαθέτουν πιά. Τι να πούμε. Τόσο κρίμα. Ισως ποτέ δέν έχουν "αλλοτριώσει" έτσι πριν άλλο άνθρωπο. Λίγη ντροπή στις μέρες μας πιά, ας μη βλέπουμε σχόλια για κείνη όταν τα προβάλουν γιά να έχουν χαμηλή τηλεθέαση και να πάψουν να ασχολούνται. Ισχύει αυτό που είπαν όλοι πιό πάνω. Μόνοι τους την έφτιαξαν, οι ίδιοι την αρρώστησαν. Ας κάνουν πιά στην πάντα, όλοι τους. Ας την αφήσουν να αναρρώσει με τον καιρό.
Της το ευχόμαστε.
Γρήγορα περαστικά Εφη Θώδη

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΘΩΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΠΤΕΡΙΓΑ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΑ Μ.Μ.Ε ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΥΤΗΛΙΣΟΥΝ ΚΙ'ΑΛΛΟ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΣΑΜΕ Η ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΙΣΑΝΕ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΑΜΩ ΚΟΥΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΤΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΙΕΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΦΑΓΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ Ε.Σ.Ρ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΚΗΘΟΥΝ ΠΥΝΗΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΙΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΑΛΑΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΙΜΕΡΙΑΝΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ ΕΣΚΑΜΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΙΤΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ''ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ'' ΟΠΩΣ Ο ΓΚΟΥΜΑΣ, Η ΔΡΟΥΖΑ, Ο ΔΡΥΜΟΥΣΗΣ, ΤΟ ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ, ΞΑΝΘΙΕΣ ΤΥΠΟΥ ΒΑΣΙΑ ΛΟΗ ΠΟΥ Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΘΕΪΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΥΜΝΟΥΝ ΚΙ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.... ΑΛΛΑ ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ!!!! ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!!! ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΛΑΖΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΤΟ ΓΙΩΤ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ;;; ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΣΑΤΥΡΙΚΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ!!! ΚΡΙΜΑ!!! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ Η ΘΩΔΗ (ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ) ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ''ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ''!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΓΗΣΗ,ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΤΛ.
Η ΤΥΠΙΣΑ ΚΑΗΚΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΑΤΥΡΙΚΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΧΙ ΠΟΛΛΥ ΔΙΚΙΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ Η ΘΩΔΗ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ ΘΩΔΗ ΟΣΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΡΟΥΖΑ ΤΩΡΑ Η ΘΩΔΗ ΑΥΡΙΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΔΥΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΧΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΕΓΓΡΙΤΟΙ&ΕΓΓΕΙΡΟΙ ΔΥΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΩΝ MEDIA ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ (ΕΦΗΣ ΘΩΔΗ)ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙ ΟΛΛΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Η Θώδη είναι μια λαική γυναίκα, γλυκιά και ευγενική. Τα κανάλια και οι χαζοεκπομπές την παρουσίαζαν ως σούργελο. Όχι οτι την χαλούσε κιόλας βέβαια... αύξηση το κασέ της, αλλά με τι κόστος!
Υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην το έπαθε η Θώδη αυτό από τη δημοσιότητα ξέρετε, αλλά από παθολογικούς παράγοντες... (βλέπε όγκο στον εγκέφαλο ο οποίος μπορεί να προκαλέσει παρόμοιες συμπεριφορές)
Η αξονική τομογραφία που μάλλον έγινε σήμερα θα δείξει την πηγή του κακού...
εύχομαι τα καλύτερα

Ανώνυμος είπε...

Για μένα η πιο φτηνή και απαίσια περίπτωση τηλεπαρουσιάστριας είναι αυτή της Δρούζα.Απευθύνεται σε ηλίθιους. Ολοι την φτύνουν και αυτή εκεί. Νομίζει ότι ...ψιχαλίζει. ΟΥΞΟΥ ΔΡΟΥΖΑ! Συμβάλλεις στη καθημερινή μείωση της νοημοσύνης των τηλεθεατών.

Ανώνυμος είπε...

ππωπω πραγματικα τι τα ριχνετε ολα στους δημοσιαγραφους ενταξει ζωα ειναι οι περισσοτεροι αλλα αφου την εβλεπες τη θωδη γυαλιζε απτην αρχη το ματι της τι να λεμε τωρα ελεος δηλαδη οσο σουργιελο ειναι οι δημοσιαγραφοι που τη κοροιδευαν αλλο τοσο ειναι κ η θωδη λογικο ηταν να συμβει αυτο.εντωμεταξυ ρε παιδια ημαρτον λιγη ορθογραφια τι ειναι αυτο το πραμα διαβαζα τα σχολια κ πονουσαν τα ματια μου

Ανώνυμος είπε...

Η ΛΑΜΠΙΡΗ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΟΣΙΑ ΠΑΡΘΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΘΩΔΗ.ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΡΟ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ STAR ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΝΛΟΓΩ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑΣ (ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ). ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΡΟΙ ΕΥΘΥΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟΙ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ (ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΚΛΠ)

Ανώνυμος είπε...

Δεν ήταν μόνο οι τηλεοπτικές εκπομπές «κοινωνικής κριτικής» που οδήγησαν την Έφη Θώδη στα αδιέξοδα. Ήταν και οι αετονύχηδες των παραεκκλησιαστικών κυκλωμάτων που αλωνίζουν την κοινωνία και καραδοκούν για να παγιδεύσουν τα θύματά τους.

Στην περίπτωση της Έφης Θώδη, ψυχολογικός δυνάστης, αλλά και αδηφάγο αρπακτικό της περιουσίας της, ήταν ένας ιερομόναχος από τη Σαλαμίνα. «Ο Μάγος», όπως τον αποκαλούν οι ντόπιοι και που ανήκει στη συνομοταξία των «Εξορκιστών». Θύματά του οι αφελείς θρησκόληπτοι.

Στην αρχή όλοι υπέθεταν πως ανήκει στους Παλαιοημερολογίτες, αλλά τελικά είναι ένας κοινός μπαγαπόντης. Δεν ανήκει ούτε στην επίσημη Εκκλησία, ούτε την ανεπίσημη, ούτε σε άλλο δόγμα. Έχει απλά στήσει μία βιομηχανία εξορκισμών και παγιδεύει τα θύματά του που πιστεύουν πως θα τους γλυτώσει από τα «δαιμόνια».

Ανώνυμος είπε...

Εσύ φίλε από πάνω....ή γράψε κάτι δικό σου ή τουλάχιστον πες ότι το αντέγραψες απ το zoygla!
Τες πα!
Αυτό που λέω εγώ είναι ότι όλοι το παίζεται και καλά η καυμένη η Θώδη και κουραφέξαλα!Πόσες φορές θυμάσται τον εαυτό σας να γελάει με τα καραγιοζιλίκια της Θώδη στα κανάλια?Εεε? Πόσες!
Σιγά μην παραδεχτεί κανείς.Πρώτα γίνεται η παπαριά και μετά όλοι το παίζουμε ηθικοί.
Εγώ γελούσα και κοροιδευα όπως εσάς αλλά σήμερα που έμαθα το περιστατικό την λυπήθηκα και πιό πολύ λυπήθηκα τον εαυτό μου γιατί ΕΓΩ κι ΕΣΕΙΣ την στείλαμε εκεί!
Αντε να δώ την μαγκιά σας ρε ηθικολόγοι!Να μην ξαναδείτε εκπομπές του mega-antenna-star-alpha!
ΧΧΑΧΧΧΑΧΑΧ ποίος θα το κάνει αυτό? Κ Α Ν Ε Ι Σ

Οπότε κοιτάξτε τα χάλια μας και πως ξεφτιλίζουμε τους εαυτούς μας και μετά βγείτε στα μπλογκς να το παίξετε ηθικοί! Φ Τ Ο Υ Μ Α Σ! Νίκος

Ανώνυμος είπε...

Κάθε ανθρωπος πλεον θα εκανε τα παντα για την δοξα και την δημοσιοτητα...ετσι και η Θωδη θολοσε μπροστα στισ καμερεσ οποσ θα θολονε καθε ανθρωπος.δεν ξερω πωσ ξεφηγε η θωδη και θολοσε.ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΙΚΑΝΕ!!!ντροπη σε ολουσ εκει εξω που δημοσιεβουν προσωπικα και καλα στιχοια ανθρωπων που ποτε δεν σστην tv.αν δεν ειχαν ανακαληψει το ταλεντο τησ θωδη τωρα θα ηταν καλα με την οικογενεια τησ.γιαυτο λιπον θα πρεπει ολοι να ξεθολοσουμε απο αυτο το κουτι που κριβει μεσα του τον σατανα και σκεφτονται μονο χρηματα και νουμερασ.ελπιζω να μην μπλεξουμε και εμεισ μεσα σε αυτο το κουτι και να ειναι λιγα εωσ καθολου τα θυματα τησ τηλεορασησ.ΞΕΚΟΛΙΣΤΕ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ας γίνουμε τώρα άνθρωποι

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΔΙΚΟ ΤΟ ΠΑΛΥΚΑΡΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΗ ΤΩΝ MEDIA ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΦΘΙΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΩΡΘΟΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΤΟ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΙΔΙΟ ΣΦΑΛΜΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Αυτος ο μαλακας ο γερος στην δρουζα φταιει πολυ.ο μ....ας ετσι ειναι οι χριστιανοι?οι αληθινοι χριστιανοι βοηθανε τους γυρο τους.ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΜΑΛΑΚΟ Η ΔΡΟΥΖΑ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΕΜΠΛΕΞΕ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΗΣ .ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕ Η ΘΩΔΗ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗς Ο ΔΙΑΟΛΟς ΤΗς ΤΟ ΕΚΑΝΕ.ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΡΕ Κ....ΔΕΣ ΚΟΨΤΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗ ΘΩΔΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΜΥΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΟΥΖΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ Γ...... ΑΝΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ.ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΤΗ ΛΥΠΑΣΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΖΑ ΝΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ? ΣΤΑΥΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να τις βλέπαμε αυτές τις εκπομπές που είχανε καλεσμένη την Θώδη αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι συμφωνούσαμε με το όλο θέμα. Ναι γελάσαμε μαζί της όμως όταν βλέπεις ότι ένας άνθρωπος λέει τέτοια πράγματα για θεούς και δαίμονες τότε ξεφεύγει το πράγμα. Εκεί στις εκπομπές δεν υπήρχε ένας ειδικός να την προσεγγίσει αυτή την γυναίκα...ξέρετε πόσος κόσμος το συζητάει γιατί δηλαδή εκμεταλλεύτηκαν τον άνθρωπο αυτό για να κάνουν εκπομπή . ΔΡΟΥΖΑ ΚΑΙ ΛΑΜΠΙΡΗ είναι αποκλειστικά υπεύθυνες για τον διασυρμό της Θώδη ... όταν ένας άνθρωπος δεν είναι ψυχικά υγιής τον βοηθάς, δεν τον σπρώχνεις στον πάτο...

Ανώνυμος είπε...

h efh thwdh einai trelh gia desimo akou ekei na mn sxanabgei therapeuei dithen h trelarw tokarkino....hmarton....na mn sxanabgei einai epikindinei...na minei mesa gia panta...

Ανώνυμος είπε...

δεν ξέρω ποιος πρωτοφταίει για την κατάσταση της Θώδη.η ίδια που την πλάνεψε η κίβδηλη ντόλτσε βίτα της συνεχούς προβολής?οι αδηφάγοι δημοσιοκάφροι που για να μαζέψουν νούμερα θα έβγαζαν και τη μάνα τους να χορεύει λαμπάντα στα αναστενάρια της Αγίας Ελένης?ή όλοι εμείς που δεν έχουμε πετάξει τις τηλεοράσεις μας ακόμη από το μπαλκόνι? (μόνο ένας φίλος μου το έκανε κάποτε και αυτό επειδή έχανε η ΑΕΚ).το θέμα είναι πως ένας άνθρωπος τώρα νοσηλεύεται και αφού κανένας δεν παίρνει την ευθήνη -και τι νόημα έχει άλλωστε με βάση τη διαμορφωμένη κατάσταση?- τουλάχιστον από εδώ και πέρα να μη επιτρέψουμε εμείς οι ίδιοι στον εαυτό μας να διασκεδάζουμε με τα "νούμερα" χαρίζοντας παράλληλα νούμερα στους τηλεκανίβαλους που δεν πρόκειται να αλλάξουν ποτέ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΔΡΟΥΖΑ & ΛΑΜΠΗΡΗ ΠΟΥ ΑΝ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΡΓΟΧΕΙΡΟ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΘΩΔΗ ΕΠΙΚΥΝΔΗΝΗ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΒΡΗΣΚΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΣΤΗΡΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΘΩΔΗ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ΕΑΝ ΓΕΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΡΩΣΟΠΩ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ?

Ανώνυμος είπε...

λυπαμαι παρα πολυ για την εφη οι εκπομπες τιν εκαναν ετσι και συνεχιζουν να την κανουν τι να πουμε και εμεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Related Posts with Thumbnails