Καλώς ήρθατε

Οι καταπατητές θα μπορούν να εξαγοράσουν τις εκτάσεις πληρώνοντας το κράτος

Περίπου 2.000.000 στρέμματα 100.000 καταπατημένων εκτάσεων του Δημοσίου προβλέπεται να αποδοθούν στους αυθαιρέτους κατόχους τους, με νομοσχέδιο που σχεδιάζει να καταθέσει στη Βουλή το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών εντός του τρέχοντος έτους.

Εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες θα αποκτήσουν το δικαίωμα να εξαγοράσουν από το κράτος τις εδαφικές εκτάσεις που καταπάτησαν έναντι τιμημάτων τα οποία θα υπολογίζονται με βάση τις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων και με έκπτωση 0,25% για κάθε έτος κατοχής πριν από την 31η-12-2008.
από mygreekblogspot

Σχόλιο apneagr: Προλαβαίνω να καταπατήσω και εγώ μερικά δασικά στρεμματάκια στο χωριό; θα με πιάσει το νομοσχέδιο;

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Ανώνυμος είπε...

Πόσο αλήθεια ηλίθιοι πρέπει να αισθανόμασθε όλοι οι υπόλοιποι πολίτες αυτού κράτους- μπορντέλου, όταν ο κάθε εξυπνάκιας καταπατητής, πρωτίστως οι εκάστοτε κρατούντες, μας βγάζει κοροϊδευτικά τη γλώσσα μια οργιά; ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ όλοι εσείς που καταντήσατε την Ελλάδα ένα κουφάρι που το τραβάνε τα όρνια και οι ύαινες με τη δική σας μουτσούνα!!! ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ όλοι εσείς που προκαλείτε τον νομοταγή Έλληνα και πασχίζετε να τον κάνετε σαν τα μούτρα σας!!! ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ τομάρια του κερατά που κοροϊδέψατε τον Λαό παριστάνοντας τους ηθικούς!!! ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!!!!
Οδυσσέας Τηλιγάδας
elas@acsmi.gr

Related Posts with Thumbnails