Καλώς ήρθατε

Κόλαση στα blogs! μαύρα,εξαγορές,πάει χαλάσαμε και εμείς...

Πάνε και τα blogs... τέρμα η χαμένη αθωότητα.

Και δεν μιλάμε μόνο για την πρόσφατη καταγγελία Κυριακάτικης Εφημερίδας για "Μαύρα" χρήματα ύψους 40,000 Ευρώ μηνιαίως που φέρεται πολιτικό κόμμα να προσφέρει ως αμοιβή. Αυτά είναι λίγο - πολύ γνωστά.

Για δοκιμάστε να σηκώσετε ποστ εχθρικό προς συγκεκριμένο κόμμα και να δείτε για πότε ξεφυτρώνουν παπαγαλάκια, ανώνυμοι σχολιαστές αλλά και ανταπάντηση από "γνωστά" ιστολόγια.
Εμείς όμως έχουμε φρέσκα αινίγματα και λαχταριστά...

1. Ποιος γνωστός επιχειρηματίας υποστηρίζει ότι έχει "χώσει" κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες ευρουδάκια σε Blog για να περνάει τη γραμμή του;; Κάνει και μπαμ το άτιμο ρε παιδιά!

2. Ποιο blog γίνεται multiple αποδέκτης επιχειρηματικών αμοιβών από δυό τουλάχιστον μπάντες;;

3. Ποιο blog που... τσίμπησε πρόσφατα πακετάκι άλλαξε στάση έναντι συγκεκριμένου ΜΜΕ;; (δεν καρφωνόμαστε να πούμε "εφημερίδα" π.χ.) Επειδή κάποιος από την ιδιοκτησία τους έκανε το κονέ για τον παρά;; Αυτό αν είναι κραυγαλέο!!

Εμείς δεν ξέρουμε, ρωτάμε!!
ρωτάει το realpress-gr

2 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

kopria είπε...

welcome to the real world blogger

Μαρία Σεφέρου είπε...

Τώρα μου ανοίγετε τα μάτια! Τρία πολύ γνωστά blogs που ανέβαζαν μέχρι πρότινος τα άρθρα μου ("καινούργιο κοσκινάκι μου και πού να σε κρεμάσω") ξαφνικά με έκοψαν! Ούτε ένα σχόλιο μιας πρότασης δεν μου αναρτούν πλέον.

Δοκίμασα και ξαναδοκίμασα, για να δω αν ήταν συμπτωματικό, αλλά το ίδιο. Οι πόρτες τους ήταν ερμητικά κλειστές σε μένα. Ούτε σχόλιο ούτε σχολιάκι... Τελεία, τέρμα! Προφανώς τους τράβηξαν το αυτί τ' αφεντικά τους...

Related Posts with Thumbnails