Καλώς ήρθατε

Γιαουρτώστε τους αλύπητα ...

Κ
ατ’ αρχάς, ευχαριστούμε από βάθους καρδιάς όλους όσους διαβάζουν το «φτωχό και μόνο» PDF Blog της Πολιτιστικής Πράξης.

Το ενδιαφέρον τους μας συγκινεί πραγματικά. Κι αν δεν φορτώνουμε τα Μηνιαία Φύλλα μας με πληθώρα ύλης, πιστέψτε μας ότι δεν φταίει το γεγονός ότι μας λείπει η θεματολογία, αλλά ότι μετά βίας συγκρατούμε τη ροή του γραπτού μας λόγου, με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας.

Ένα από τα «αστεία» των τελευταίων ημερών, είναι ότι έχουμε λάβει τέσσερα (4)
τηλεφωνήματα, με τα οποία μας «προειδοποιούν», λέει, «να κρύβουμε λόγια», γιατί «μας έχουν έτοιμη μια αγωγή χιλιάδων Ευρώ»…

Σε ερώτηση που... προλάβαμε να κάνουμε στους τελευταίους δύο λεβέντες από τους τέσσερις, για ποιον λόγο μας ετοιμάζουν αυτή την αγωγή, η απάντηση ήταν ακριβώς η ίδια: «Εσάς διαβάζουν κάποια τσογλάνια κι έχουν αρχίσει τον γιαουρτοπόλεμο με τους πολιτικούς, κάνοντας την Ελλάδα ρεζίλι σ’ ολόκληρο τον κόσμο»...

Αφού έτσι το θέλουν οι ερίφηδες, έχουμε και λέμε, κι ας ετοιμάζουν την αγωγή τους οι καραγκιόζηδες, για να γελάσει κάθε πικραμένος. Ναι, λοιπόν, συνειδητά και με πλήρη επίγνωση των όσων γράφουμε, το γιαούρτωμα στις χαλεπές ημέρες μας είναι η σημαντικότερη μάχη την οποία καλούμαστε να δώσουμε, και μην το γελάτε καθόλου.
Χωρίς να πληγωθεί κανείς από όσους το υφίστανται, χωρίς καν να τους προκαλείται
οποιοδήποτε συναίσθημα φόβου, παρεκτός -βέβαια- κάποια ντροπή (αν έχουν φιλότιμο), το γιαούρτι σε εύθραυστο πλαστικό κύπελλο, είναι η καινούργια μορφή μάχης, για να κερδηθεί ο πόλεμος ενάντια στην περιρρέουσα φαυλότητα.
Γιαουρτώστε όπου πετύχετε κάθε «ατσαλάκωτο» χωρίς τον παραμικρό δισταγμό.
Κάθε ξεδιάντροπο μεγαλοδημοσιογράφο που φανερά υπηρετεί τα βρώμικα αφεντικά του, κάθε μεγαλοδικηγόρο που έχει δοσοληψίες με νταβατζήδες και εμπόρους ναρκωτικών, κάθε πολιτικό με αντιδημοκρατικές αντιλήψεις και χλιδάτη ζωή,
κάθε μεγαλοεπιχειρηματία με ελεεινά πεπραγμένα στο παθητικό του, κάθε τραπεζίτη όλων ανεξαίρετα των Τραπεζών και ιδιαίτερα των Ελληνικών, τους υπερόπτες κάθε κοινωνικού επιπέδου, τις λερωμένες φωλιές όπου κι αν ανήκουν.

Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Οι χατζηαβάτες της Νέας Δημοκρατίας
αποδείχτηκαν περίτρανα ΑΧΡΗΣΤΟΙ. Τα πρασινοσκούληκα του ΠΑΣΟΚ τα έχουμε νιώσει στο πετσί μας. Η γιαλαντζί Αριστερά του Συνασπισμού είναι για κλάματα. Το ΚΚΕ ζει στον κόσμο του. Ο Καρατζαφέρης και το ΛΑΟΣ είναι γραφικοί έως επικίνδυνοι.
Τουλάχιστον ας μάθουν να συγκυβερνούν με οποιονδήποτε συνδυασμό μεταξύ τους,
μήπως και με την εξάλειψη της «αυτοδυναμίας», ως επιχειρήματος των βένετων και των πράσινων, δει ο τόπος καλύτερες ημέρες.
Θα επανέλθουμε όμως στο συγκεκριμένο θέμα, μόνο μη περιμένετε από εμάς καθημερινά σχόλια.
Δεν είναι ούτε του χαρακτήρα μας, αλλά ούτε και των δυνάμεών μας.
Ως τότε, να είστε όλοι καλά, και όπως είπαμε:
Γιαουρτώστε τους αλύπητα…

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

kopria είπε...

Να έχει πέτσα.. κάνει καλό στο δέρμα

Related Posts with Thumbnails