Καλώς ήρθατε

Σεξ και... τιμωρία!




Ηταν το απαγορευμένο του όνειρο. Το έκανε πραγματικότητα όμως αυτό του στοίχισε αρκετά... Ο λόγος για τον αμυντικό της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Ντίνο Ντρίπιτς, ο οποίος έμεινε εκτός ομάδας επειδή έκανε σεξ με τη γυναίκα του στο κέντρο του "Μάξιμιρ Στάντιουμ" του Ζάγκρεμπ (!), γήπεδο που φιλοξένησε την επόμενη ημέρα την αναμέτρηση Κροατία-Αγγλία για τα προκριματικά του Euro 2008.

Το εντυπωσιακό στην όλη ιστορία είναι πως το άτομο που "έκαψε" τον πρώην διεθνή άσο ήταν η ίδια η σύζυγός του (μοντέλο και τραγουδίστρια), Νίβες Σέλσιους, καθώς αποκάλυψε μετά από καιρό το "παράνομο" μυστικό τους, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου βιβλίου της με τίτλο "Η γυμνή αλήθεια" σε σερβική κουτσομπολίστικη εκπομπή.

"Ο Ντίνο είχε... κανονίσει ώστε φίλοι μας να ανοίξουν τα φώτα του σταδίου για εμάς τη νύχτα και επιτέλους πραγματοποίησε το όνειρό του να κάνει σεξ στο κέντρο ενός ποδοσφαιρικού γηπέδου. Ήταν κάτι πολύ άτακτο",τόνισε μεταξύ άλλων η Σέλσιους.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, οι παράγοντες της Ντιναμό έβαλαν αμέσως πωλητήριο στον παίκτη (αν και αρνήθηκαν επίσημα να σχολιάσουν την ιστορία της συζύγου του), με τις φήμες από τη γειτονική χώρα να αναφέρουν πως ο Ντρίπιτς ήταν ήδη στην λίστα των υπό παραχώρηση παικτών του κροατικού συλλόγου.
του Βαγγέλη Σταματόπουλο στο SPORT 24

Σχόλιο apneagr: Να μια καλή πρόταση για τον νέο πρόεδρο της ΕΠΟ (όταν βγει και αν βγει) για να ανεβάσει των αριθμό εισιτηρίων στα Ελληνικά γήπεδα...

3 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Ανώνυμος είπε...

Έλεος !

Ανώνυμος είπε...

Why not?

An den ginei tora tha ginei se 5-10 xronia etsi pou pame ...

Toulaxiston etsi mporei na iremei o kathe vlakas pou skeftetai na ta kanei liba sto gypedo

Ierofantis

Ανώνυμος είπε...

εκαναν μάτι οι συμπέκτες του και γι αυτό δεν έπεξαν καλά την άλλη μέρα.

Related Posts with Thumbnails