Καλώς ήρθατε

Πάρτι "ομαδικού σεξ" το Μάρτιο


Το θέρετρο “White Cochatoo” στο Port Dauglas ,βόρεια του Queensland – το οποίο χρηματοδοτήθηκε με 1 δισεκατομμύριο απ’το κράτος ως το κυριότερο μέρος για ομαδικό σέξ και ανταλλαγή ζευγαριών – σχεδιάζει να πραγματοποιήσει ένα μήνα ηδονισμού μόνο για ενήλικες τον επερχόμενο Μάρτιο ,σύμφωνα με αναφορά του Courier Mail. Ο ιδιοκτήτης του θέρετρου Tony Fox είπε ότι το θέρετρο ήταν πολύ κοντά στο να χρεοκοπήσει. «Δύσκολοι οικονομικοί καιροί απαιτούν σκληρά μέτρα» ανέφερε ο κύριος Fox. «Φυσικά δεν χρησιμοποιούμε τους όρους σεξ και ανταλλαγή ζευγαριών ,αλλά δεν χρειάζεστε την επιστήμη των πυραύλων για να καταλάβετε ότι αυτό εννοούμε.»

Δεν είναι η πρώτη φορά που... το θέρετρο βρίσκεται στα πρωτοσέλιδα. Τρία χρόνια πιο πριν τέθηκε απαγόρευση για πάρτι ανταλλαγής ζευγαριών μετά από μια σειρά εκτός ελέγχου επεισοδίων μεταξύ ζευγαριών και γκρούπ. Σε μια περίπτωση ένα γυμνό ανδρόγυνο ,γύρω στα 55 αναστάτωσε τους υπολοίπους καθώς έκανε σεξ στο μπαλκόνι πρίν το πρωινό. Επίσης η αστυνομία έδιωξε έξι ανθρώπους από το θέρετρο μετά από ομαδικό σεξ μέσα σ ‘ένα ξύλινο σπιτάκι.

Αυστηροί κανονισμοί πρόκειται να εφαρμοσθούν προκειμένου να ισχήσει αυτός ο μήνας της ηδονής ,υποστήριξε ο κύριος Fox. Ωστόσο τα σχέδια για το θέρετρο επέφεραν αντιδράσεις καθώς ο Kαθολικός Επίσκοπος του Cairn James Foley υποστήριξε ότι μπορεί το θέρετρο να καταλήξει σε πτώχευση μ’αυτά τα βραχυπρόθεσμα κέρδη.

H περιφερειακός Δήμαρχος του Cairn ,Val Schier ,έχει υποστηρίξει κατά πολύ το θέρετρο ,λέγοντας ότι οι κάτοικοι του βόρειου Queensland υπήρξαν «εξαιρετικά δημιουργικοί». Εάν οι κάτοικοι μπορούν να δημιουργήσουν μια επιχειρηματική ευκαιρία που δεν προσβάλλει κάποιον από τους γείτονες ή κάνει κακό σε κανένα ,τότε όλα είναι εντάξει ,είπε η κυρία Schier.
online-press

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails