Καλώς ήρθατε

Η απρόβλεπτη Ντάσα γδύνετε μπροστά στους φωτογράφους




Η Ντάσα Αστάφιεβα η οποία έχει την τύχη να είναι η νέα φιλενάδα του Χιού Χέφνερ και καμαρώνει γι’αυτό. Το εκρηκτικό μοντέλο από την Ουκρανία έχει επίσης την τιμή να είναι η Playmate του Playboy στο τεύχος του Ιανουαρίου. Το οποίο παρεμπιπτόντως είναι σούπερ αφού εκτός από γυμνές φωτογραφίε της Ντάσα φιλοξενεί και τη γυμνή φωτογράφηση της μίας και μοναδικής Κάρμεν Ηλέκτρα.

Στην εκδήλωση για την επέτειο των 55 χρόνων του ανδρικού περιοδικού η 23χρονη Ουκρανή περπάτησε χέρι χέρι με τον Χέφνερ πάνω στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα διαφανές φόρεμα που δεν άφηνε απολύτως ΤΙΠΟΤΑ στη φαντασία.

Κι εκεί που νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα, η Ντάσα έβγαλε το βρακάκι της αφήνοντας άπαντες με ανοιχτό το στόμα. Το περιστατικό διαδραματίστηκε πάνω στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης. Αν δε μας πιστεύετε, υπάρχουν και φωτογραφικά ντοκουμέντα και σας τα παρουσιάζουμε.

Έχει φινέτσα το κορίτσι….

Σίγουρα ο... γερό Χιου θα είναι πολύ περήφανος γι’αυτήν και θα την καμαρώνει βλέποντας πόσο σωστά ξέρει να κάνει τη δουλειά της. Τι είπατε; Ποια είναι αυτή η δουλειά; Μα, το γδύσιμο φυσικά, τι άλλο;

Σε ότι αφορά το βιογραφικό της, η Ντάσα κέρδισε το Stars Factory το οποίο είναι ριάλιτι εκπομπή της ουκρανικής τηλεόρασης. Αυτός ήταν και ο λόγος που πήρε εύκολα μία θέση στο Girls Next Door, (ριάλιτι που διαδραματίζεται μέσα στην περίφημη έπαυλη του Playboy) δίπλα στις τρεις τότε επίσημες αγαπημένες του Χέφνερ, Χόλι Μάντισον, Κέντρα Γουίλκινσον και Μπρίτζετ Μάργκαρτ.

Μετά τη νίκη της προσπάθησε να κυνηγήσει καριέρα τραγουδίστριας, και δούλεψε ως μοντέλο. Πόζαρε γυμνή για το Playboy της Ουκρανίας και μάλιστα τιμήθηκε με τον τίτλο Playmate της Χρονιάς για το 2007.

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails