Καλώς ήρθατε

Έκλεψαν το αυτοκίνητο βουλευτή από το πάρκινγκ ξενοδοχείου


Φτερά… έκανε το αυτοκίνητο του βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, Νίκου Τσούκαλη, από το πάρκινγκ γνωστού ξενοδοχείου, όπου το είχε σταθμεύσει. Άγνωστος, ο οποίος όμως γνώριζε πολύ καλά τις κινήσεις του πολιτικού της Αχαΐας, προσποιήθηκε το στενό συνεργάτη του και κατάφερε να αποσπάσει από τον υπάλληλο του πάρκινγκ τα κλειδιά του αυτοκινήτου του, μάρκας Audi Quattro, το οποίο μάλιστα ήταν ολοκαίνουργιο.

Ο κ. Τσούκαλης βρέθηκε στην Αθήνα για την ψήφιση του προϋπολογισμού και περίπου στις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας πάρκαρε στο ξενοδοχείο.

Στις 6:10 εμφανίστηκε ο... δράστης, ο οποίος συστήθηκε ως στενός συνεργάτης του βουλευτή και ζήτησε τα κλειδιά, για να πάρει το αυτοκίνητο. Όταν ο υπάλληλος του ζήτησε την απόδειξη, αυτός προσποιήθηκε ότι τηλεφωνεί στο βουλευτή, μιλώντας του μάλιστα με το μικρό του όνομα… Ο υπάλληλος πείσθηκε και του παρέδωσε τα κλειδιά, ενώ ο δράστης φάνηκε γενναιόδωρος, καθώς άφησε και φιλοδώρημα 10 ευρώ.

Όταν το πρωί ο βουλευτής κατέβηκε για να πάρει το αυτοκίνητό του βρέθηκε προ δυσάρεστης εκπλήξεως. Ακούστε πώς περιγράφει στη zougra.gr την περιπέτειά του ο κ. Τσούκαλης, ο οποίος είναι προβληματισμένος από το γεγονός ότι ο δράστης ήξερε καλά τις κινήσεις του.
Η ασφάλεια Καισαριανής, η οποία έχει αναλάβει την υπόθεση, έχει ήδη στα χέρια της τη μορφή του κακοποιού, καθώς τον είχε καταγράψει πολύ καθαρά το κλειστό κύκλωμα του ξενοδοχείου.

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails