Καλώς ήρθατε

Ευ.Μεϊμαράκης δεν ανησυχεί για τον ανασχηματισμό


Ο εικονιζόμενος στο σκίτσο κ. Ευ.Μεϊμαράκης διαμηνύει ότι δεν ανησυχεί για τον ανασχηματισμό, γιατί όπως λέει δεν είναι δελφίνος, δεν το παίζει διάδοχος και δεν «παραγοντίζει». Παρ΄ όλα αυτά ο υπουργός Αμυνας εφαρμόζει το σύνθημα του κ. Αρη Σπηλιωτόπουλου «Μένουμε Ελλάδα» . Τις ευχές του έθνους και της πατρίδας στις ελληνικές αποστολές στο εξωτερικό (π.χ. στο Αφγανιστάν) θα μεταφέρουν φέτος στελέχη του στρατού.

Μου λένε ότι ο κ. Μεϊμαράκης προβληματίζεται για το πότε είναι ο κατάλληλος χρόνος για να εξαγγείλει τη μείωση της στρατιωτικής θητείας κατά τρεις μήνες. Η απόφαση έχει ληφθεί εδώ και δύο μήνες αλλά η επικαιρότητα ήταν συνεχώς αρνητικά φορτισμένη για την κυβέρνηση, με αποτέλεσμα η επίσημη ανακοίνωση να έχει καθυστερήσει. Βεβαίως, αν η ανακοίνωση καθυστερήσει λίγες ημέρες ακόμη ενδέχεται να την κάνει ο επόμενος υπουργός.

Δεν είναι τυχαίο ότι... χθες ο κ. Μεϊμαράκης άκουσε τα κάλαντα από τους προσκόπους του Δήμου Παπάγου. Εν συνεχεία στο δώμα του ΓΕΝ παρέθεσε δεξίωση. Στην ομιλία του δεν αποκάλυψε μόνο ότι ήταν λυκόπουλο και ναυτοπρόσκοπος όταν ήταν μικρός, αλλά προχώρησε και σε έναν μίνι απολογισμό του έργου του στο υπουργείο. Πού πηγαίνει ο κ. Μεϊμαράκης; Παρ΄ ότι ακούστηκε το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Ρηγίλλης ως Γραμματέα, υπάρχουν κέντρα της κυβέρνησης που επιμένουν ότι ο Πρωθυπουργός τον χρειάζεται περισσότερο στην κυβέρνηση.
ΒΗΜΑτοδότης

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails