Καλώς ήρθατε

Μορατόριουμ ζητά ο Δήμαρχος Αθηναίων


Έκκληση προς όλους τους φορείς να υπάρξει μορατόριουμ το προσεχές 20ήμερο σε ό,τι αφορά τις διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας απηύθυνε ο δήμαρχος Αθηναίων. Σε δηλώσεις του ύστερα από ευρεία σύσκεψη με εκπροσώπους οικονομικών και κοινωνικών φορέων για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων των πρόσφατων γεγονότων στην πόλη ο Νικήτας Κακλαμάνης ζήτησε την συμπαράσταση όλων των Ελλήνων στην Αθήνα και απηύθυνε το σύνθημα «Πάμε Αθήνα».

Στη σύσκεψη (στην οποία παρατηρήθηκε ομοφωνία) παραβρέθηκαν... εκπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου Αθηνών, της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Ελλάδος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου κλπ.

Στο μεταξύ ένταση επικρατεί στο Πεδίον του Άρεως λίγο μετά το τέλος της συγκέντρωσης μαθητών έξω από τα Δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων. Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης μαθητές πέταξαν αλεύρι και αυγά κατά των αστυνομικών, οι οποίοι τους απώθησαν με αποτέλεσμα να υποχωρήσουν προς το Πεδίο του Άρεως.

Στην οδό Μιχαλακοπούλου ομάδα νεαρών πυρπόλησε «κλούβα» των ΜΑΤ. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός κατάφερε να βγει λίγα δευτερόλεπτα πριν το όχημα τυλιχθεί στις φλόγες.

antinews

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails