Καλώς ήρθατε

Εκταμίευαν δάνεια με πλαστά δικαιολογητικά

Στη σύλληψη τριών ανδρών, ηλικίας 29, 33 και 38 χρόνων, οι οποίοι εκταμίευαν καταναλωτικά δάνεια με πλαστά πιστοποιητικά, συνέλαβαν την Παρασκευή, στους Αμπελόκηπους της Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί του τμήματος δίωξης Οικονομικών Εγκλημάτων. Σύμφωνα με τη δικογραφία, οι κατηγορίες που βαραίνουν τους συλληφθέντες είναι πλαστογραφία και απάτη σε βαθμό κακουργήματος.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 38χρονος, συνοδευόμενος από τους συνεργούς του, μετέβη σε τραπεζικό υποκατάστημα της περιοχής Αμπελοκήπων, απ’ όπου εκταμίευσε δύο καταναλωτικά δάνεια, προσκομίζοντας πλαστά δικαιολογητικά, τα οποία προμηθεύτηκε από τον 29χρονο.

Σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων και κατασχέθηκαν διάφορα χρηματικά ποσά προερχόμενα από τα παραπάνω δάνεια, αντίγραφα υφαρπαχθέντος εκκαθαριστικού σημειώματος και πλαστή βεβαίωση εργοδοσίας, που χρησιμοποιήθηκαν για την εκταμίευση των δανείων, καθώς επίσης και τα πρωτότυπα των συγκεκριμένων δικαιολογητικών.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν ακόμη φωτοαντίγραφα εκκαθαριστικού σημειώματος και δελτίου αστυνομικής ταυτότητας άλλου προσώπου. Κατασχέθηκαν, επίσης, πέντε κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν οι τρεις για τις παράνομες συναλλαγές τους. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα για τον εντοπισμό τυχόν άλλων εκταμιευθέντων δανείων αλλά και πιστωτικών καρτών.

e-tipos

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails