Καλώς ήρθατε

Η φαρσοκωμωδία συνεχίζετε


Κι ενώ η φαρσοκωμωδία της λεγόμενης Εξεταστικής Επιτροπής συνεχίζετε με καινούργιες παρουσίες του «Πεντακαθαρίδη», της τέως χορεύτριας πολιτιστικών κέντρων Αζέλ, του τηλενομάρχη-τραγουσιτή Πανίκα, και άλλων, η παράσταση προετοιμάζετε να ρίξει αυλαία.

Το άφησε να εννοηθεί ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ. Γ. Ραγκούσης δηλώνοντας ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να ζητήσει τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής «αν δεν υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία».
Τσίμπησε αμέσως ο Ζαγορίτης της Ν.Δ και πανηγύρισε: «αποδεχόμεθα τη δήλωση του κ. Ραγκούση ως ομολογία του ατοπήματος στο οποίο υπέπεσε το ΠΑΣΟΚ με την κατάθεση, ενώπιον της Βουλής, προτάσεως για Προανακριτική, χωρίς στοιχεία, και με βάση την "περιρρέουσα ατμόσφαιρα"».
Εριξε και την μπηχτή του εκμεταλλευόμενος την πατάτα που είχε κάνει ο Γ. Παπακωσταντίνου όταν του ήρθε σε γνώση του ένα DVD σχετικό με την υπόθεση και συμπλήρωσε με νόημα ότι οι δηλώσεις του Γ. Ραγκούση «έγιναν τη στιγμή που το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε εξαιρετικά δυσχερή θέση, συνεπεία των γνωστών πρόσφατων αποκαλύψεων».

Κι ενώ το κουκούλωμα... κι αυτής της υπόθεσης βρίσκετε σε εξέλιξη το σκίτσο απ’ το «Ποντίκι» που δημοσιεύουμε δεν θα μπορούσε να περιγράψει καλύτερα το όλο σκηνικό που έχει δημιουργηθεί με την λεγόμενη Εξεταστική Επιτροπή της βουλής που υποτίθεται ότι ερευνά το σκάνδαλο του Βατοπεδίου.

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails