Καλώς ήρθατε

Συνελήφθησαν αστυνομικοί που λήστεψαν μετανάστη

Τον σταμάτησαν για έλεγχο και εξαφανίστηκαν με τα λεφτά του. Η μαρτυρία του αλλοδαπού, που βρήκε το θάρρος να καταγγείλει το περιστατικό σε άλλους αστυνομικούς και να συλληφθούν οι ένστολοι ληστές.

Ονομάζεται Ιγμπάρ Μπαχρ Καζί, είναι 30 ετών, οικονομικός μετανάστης από το Μπαγκλαντές. Εργάζεται ως σερβιτόρος με 600 ευρώ μισθό. Επέστρεφε στο σπίτι του επιβαίνοντας σε μία μοτοσυκλέτα με έναν φίλο του, όταν στην Πατησίων τρεις αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης τους σταμάτησαν για έλεγχο, όπως τουλάχιστον τους είπαν. Έβγαλε το τσαντάκι του και τους το έδωσε. Έλεγξαν τα χαρτιά του και έφυγαν. Αμέσως, ο Ιγμπάρ Καζί διαπίστωσε ότι μέσα από το τσαντάκι έλειπε ολόκληρος ο μισθός του, περίπου 600 ευρώ.

Τυχαία, από το σημείο περνούσε ένα περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος Κυψέλης. Ο 30χρονος σταμάτησε τους αστυνομικούς και τους κατήγγειλε ότι συνάδελφός τους, του είχε κλέψει χρήματα.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το περιπολικό και μαζί με τον αλλοδαπό κατευθύνθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα.

Εκεί, ο 30χρονος αναγνώρισε τον αστυνομικό, που του είχε κάνει τον έλεγχο και του ζήτησε τα χρήματά του. Ο 22χρονος αρνήθηκε ότι είχε κλέψει τα χρήματα και ζήτησε να πάει στην τουαλέτα. Εκεί έκρυψε τα 200 από τα 600 ευρώ που είχε κλέψει. Στο μεταξύ όμως οι αστυνομικοί, που είχαν αντιληφθεί ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, επικοινώνησαν με το κέντρο επιχειρήσεων και διαπίστωσαν ότι ο συνάδελφός τους δεν είχε ειδοποιήσει για την καταγραφή του ελέγχου.

Σε έρευνα που έκαναν στην τουαλέτα, εντόπισαν τα 200 ευρώ και αμέσως συνέλαβαν τον επίορκο συνάδελφό τους.

Ο 30χρονος μετανάστης μίλησε στη zougla.gr και περιέγραψε την περιπέτειά του.

Ο 22χρονος αστυφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα.
Μάνος Νιφλής

Σχόλιο: Το θέμα είναι να πάρει πόδι από το σώμα όχι μόλις περάσει λίγος καιρός και ξεχαστεί το θέμα να τον ξαναπάρουν...και μια απορία γιατί δεν βγάζουν την μάπα του να τον δούμε και εμείς και να τον ξέρουμε, να μην μπορεί να κυκλοφορήσει γιατί αυτή είναι η πραγματική τιμωρία.

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails