Καλώς ήρθατε

«Είναι η χρεοκοπία, ηλίθιε»

Αισιοδοξία Στουρνάρα, «ο λογαριασμός βγαίνει». Το κακό είναι ότι μπορεί να βγαίνει ο λογαριασμός του κράτους, αλλά δεν βγαίνει ο λογαριασμός εκατομμυρίων ανθρώπων.

«Καλύψαμε τα 2/3 της διαδρομής», είπε ακόμα ο υπουργός Οικονομικών. Αυτό είναι βέβαιο. Μένει 1/3 ακόμα για να πιάσουμε πάτο.

Είναι και πώς βλέπεις το ποτήρι. Μισοάδειο ή μισογεμάτο. Π.χ. ο Σαμαράς δεν βλέπει καν πως υπάρχει ποτήρι.

Ποιοι δεν θέλουν να σωθούμε; Οι πρόθυμοι ηλίθιοι δεν θέλουν, συνέχισε ο Στούρνι επικαλούμενος τον Λένιν! Ο ίδιος βέβαια είναι πολύ έξυπνος. Συγκεκριμένα έξυπνη σήτα, όπως έχει επίσης ο Λένιν.

Ένα άλλο ρητό λέει: «Είναι η χρεοκοπία, ηλίθιε».
γράφει ο Λάκης Μπέλλος
από το efsyn

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ - ΠΟΛΙΤΚΈΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ είπε...

Δεν θα σχολιάσω το άρθρο, αλλά την επικεφαλίδα.
Αν είναι να πει κάποιος κάτι ας τιτλοφορήσει το άρθρο του όχι δανειζόμενο έναν "εύηχο" τίτλο που άλλος το πρωτόπε και πούλησε μερικές χιλιάδες, υποθέτω, αντίτυπα.
Τραβάει πολύ αυτό το αστείο, γιατί διαβάζοντας τις επιστολές προς ηλίθιους, το συμπέρασμα που βγαίνει πως ηλίθιος είναι εκείνος που ενω καταπιάνεται με τα αυτονόητα, δεν γνωρίζει απο που κλάνει το μπαρμπούνι.
Θέλω να πω, τολμήστε και κάντε μια πρόταση, διεκδικήστε να γίνει πραγματικότητα, χρησιμοποιείστε παραδείγματα για να πείσετε και πάνω απ΄' όλα κάντε την πρόταση σας σκοπό της ζωής σας. Εφαρμόστε την και αντιμετωπίστε τις συνέπειες της πρότασής σας. Εγώ θα είμαι μαζί σας!!!!
Αλλά κόψτε τις επιστολές προς ηλιθίους.

Related Posts with Thumbnails