Καλώς ήρθατε

Monkey papers, kalaznikof και omerta, η Ελλάδα του σήμερα...

Ο ρεπόρτερ του MEGA Α. Φουρλής επικοινώνησε στις 1 η ώρα το πρωί (!) με την Προεδρία της Δημοκρατίας και έλαβε την διαβεβαίωση ότι «το non paper Καμένου είναι γνήσιο»... 1 η ώρα το πρωί!!! Μάλλον η Προεδρία της Δημοκρατίας λειτουργεί και ως μπουζουξίδικο!

Υπάρχουν χώρες με μεγαλύτερα χρέη από την Ελλάδα, αλλά με λιγότερους δωσίλογους!

«Κοίτα ποιοι μας κουνάνε το δάχτυλο!» 230 δις το έλλειμμα στη Ρηνανία-Βεστφαλία, όπου «μαύρισαν» τη Μέρκελ! Εκεί μνημόνια έχει;

Σε πανικό οι βαρόνοι των media… Ποια media, δηλαδή, στα λόγια να βρισκόμαστε, @@ media!

Που να καταλάβουν οι Ντινόπουλοι απ’ τα κοσμογονικά που συμβαίνουν γύρω τους.

Δηλαδή αν χρειαζότανε σταυρό δε θα έβγαινε ούτε βουλευτάς ο μέγας κωπηλάτης;

Πανιασμένα πρόσωπα, νεκρά μάτια, αφρισμένα χείλη... Οι αστεράτοι της παραπληροφόρησης σε επιθανάτιους δημοσιογραφικούς σπασμούς...

Βαράνε τον ΣΥΡΙΖΑ οι βεντέτες της παραπληροφόρησης από ‘δω, βαράνε οι υπόδικοι των κομμάτων της συγκυβέρνησης από ‘κει και εισπράττει ο Τσίπρας τη συνεχώς διογκούμενη αγανάκτηση.

Ο κομματικός πρόεδρος της Δημοκρατίας αγωνίζεται να κρατήσει το σύστημα ζωντανό με νύχια και με δόντια. Απ’ ότι έμαθα όμως, ούτε από νύχια πάει καλά, ούτε από δόντια!

M. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ: «Και θέλω να απαντήσω σ’ αυτό, τι έχουμε να χάσουμε, ας πάμε στη δραχμή, τι έχουμε να χάσουμε παραπάνω απ’ ότι χάσαμε; Την ελευθερία μας λοιπόν, ότι θα κυκλοφορούν συμμορίες με καλάσνικοφ αυτοί οι οποίοι θα καταλύσουν τη δημοκρατία, τους θεσμούς, τη δικαιοσύνη, την αστυνομία και θα κυριαρχεί ο ένας πάνω στον άλλον ανάλογα με το πόσο μεγάλη είναι η συμμορία του και πόσα καλάσνικοφ έχει. Δηλαδή θα πάμε πια σε εμφύλιο πόλεμο.»
Τον άνθρωπο τον χτύπησε χοντρή μαλακία στο κεφάλι, τελικά! Ανίατη περίπτωση...
γράφει ο Χάρρυ Κλυνν

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails