Καλώς ήρθατε

Aποκάλυψη – βόμβα για τον κουκουλοφόρο Λ. Παπαδήμο

Μια αποκάλυψη – βόμβα κατά του Λουκά Παπαδήμου, κάνει σήμερα το πρακτορείο Reuters και παρ’ ότι ο πρώην πρωθυπουργός το διαψεύδει, έχει προκαλέσει πάταγο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η παρέμβαση Μπαρόζο στις 11 Μαΐου για τις ελληνικές εκλογές με τη δήλωση: «εάν ένα μέλος μιας ομάδας δεν σέβεται τους κανόνες, είναι καλύτερα να βγει από την ομάδα», έγινε έπειτα από παρότρυνση του κ. Παπαδήμου. Φέρεται δηλαδή ο πρώην πρωθυπουργός να ζήτησε από τον Μπαρόζο να κάνει αυτή την εκβιαστική δήλωση. Μιλώντας στο Βήμα ο κ. Παπαδήμος διέψευσε το γεγονός λέγοντας: «Δεν ζήτησα από κανέναν να κάνει καμία δήλωση, ούτε μίλησα με πρωτοβουλία μου με κανέναν εκείνες τις ημέρες. Κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα».

Το Reuters, γράφει ότι ο Μπαρόζο ρωτήθηκε από... δημοσιογράφο της ιταλικής τηλεόρασης τι νομίζει για τα σχέδια του Τσίπρα να πετάξει στα σκουπίδια τη συμφωνία διάσωσης. Αν και δεν κατονόμασε τη χώρα, τα σχόλια του Μπαρόζο θεωρήθηκαν ότι αναφέρονται στην Ελλάδα και έκαναν να φαίνεται ότι η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ ήταν πιο κοντά.

Σύμφωνα πάντα με το Reuters το οποίο επικαλείται αξιωματούχο της Κομισιόν, ο ίδιος ο Μπαρόζο δεν είχε καμία πρόθεση να κάνει μια τέτοια ισχυρή δήλωση. Το έκανε μόνο επειδή έλαβε ένα τηλεφώνημα από τον Λουκά Παπαδήμο, ο οποίος του το ζήτησε.

Και συνεχίζει το τηλεγράφημα: Εξοργισμένος από τις αποτυχημένες προσπάθειες για το σχηματισμό κυβέρνησης μετά από τις εκλογές της 6ης Μαΐου, ο Παπαδήμος ήθελε από τον Μπαρόζο να προχωρήσει σε μια ισχυρή δήλωση, με την ελπίδα ότι μπορεί να ξυπνήσει τους Έλληνες πολιτικούς ηγέτες.

«Δεν ήταν πρωτοβουλία του Μπαρόζο, ήταν απευθείας αίτημα», δήλωσε ο αξιωματούχος της Κομισιόν, προσθέτοντας ότι «δεν είχε αποτέλεσμα».

Η υπόθεση αυτή είναι πάρα πολύ σοβαρή διότι αν όντως υπάρχει τέτοια παρέμβαση από την πλευρά Παπαδήμου, τότε μιλάμε για μεγάλη ξεφτίλα. Ελπίζουμε να είναι απλά μια αρλούμπα κοινοτικού αξιωματούχου ειδάλλως κάποιοι θα πρέπει να φύγουν από την Ελλάδα αν βάζουν Ευρωπαίους να εκβιάζουν την ίδια τους τη χώρα.

Άραγε μετά τους κουκουλοφόρους επιχειρηματίες, έχουμε κι άλλους κουκουλοφόρους;
από το antinews

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails