Καλώς ήρθατε

Στην Αμυγδαλέζα το… εκλογικό κέντρο του Χρυσοχοΐδη

O άνθρωπος που δε διάβασε το Μνημόνιο, ο υπουργός που ήταν απασχολημένος όταν ο πρωθυπουργός του διέλυε τη χώρα, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, βρήκε το φάρμακο για να ξεχάσει ο λαός και να τον ψηφίσει στις εκλογές.

Όπου πάει κι όπου σταθεί ο… Κάλαχαν μιλάει για τα κέντρα φύλαξης μεταναστών. Δια πάσαν νόσον και πάσαν….

Πανάκεια στα προβλήματα του κ. Χρυσοχοΐδη που πριν λίγες εβδομάδες ήταν σίγουρο ότι δε θα ήταν στη Βουλή, ανακοίνωσε πριν μερικές εβδομάδες τα μέτρα για τους μετανάστες.

Με λόγο διφορούμενο, αφενός για να... μην θίξει κάτι ευαίσθητους αριστερούληδες που στα λόγια είναι προστάτες μεταναστών αλλά μακριά από αυτούς, και αφετέρου για να μη χαλάσει τη μαγιά με τους αγανακτισμένους πολίτες και να πάρει και καμιά ψήφο από τους καμένους.

Έτσι και σήμερα ο υπουργός ΠΡΟΠΟ, ανακοίνωσε ότι πριν τις εκλογές θα λειτουργήσει στην Αμυγδαλέζα το πρώτο κέντρο κράτησης.

Φυσικά, και πριν από τις εκλογές, όχι γιατί καίγεται για το φλέγον θέμα της μεταναστευτικής βόμβας, αλλά γιατί μια φιέστα με κορδέλες και τα πρώτα λεωφορεία με μετανάστες να περνούν την πόρτα του κέντρου, είναι ότι καλύτερο για τον κ. Χρυσοχοΐδη ο οποίος εκτίθεται στη δύσκολη Β’ Αθήνας. Οι απελπισμένοι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα θέλουν μια ελπίδα και ο υπουργός επιθυμεί να τους την προσφέρει απλόχερα. Άσχετα αν τα πάντα γίνονται στο πόδι λίγες μέρες πριν από τις κάλπες. Άσχετα αν όχι ένα ή τριάντα, αλλά τριακόσια κέντρα φύλαξης να γίνουν δε λύνουν το πρόβλημα του 1 εκατ. μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας.

Ο υπουργός δήλωσε σήμερα πως από την άλλη εβδομάδα θα αρχίσουν να μεταφέρονται σταδιακά στο κέντρο οι πρώτοι μη νόμιμοι μετανάστες και απευθυνόμενος στην τοπική κοινωνία, σημείωσε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, καθώς σε αυτά στα κέντρα δεν θα βρίσκονται εγκληματίες και επιπλέον δίπλα τους είναι οι εγκαταστάσεις των Σχολών της ΕΛ.ΑΣ. όπου φοιτούν «2.500 παιδιά δικά μας»!

Επειδή είναι δύσκολοι οι καιροί και οι υποψήφιοι δεν έχουν και πολλά χρήματα για να δαπανήσουν στην προεκλογική τους εκστρατεία, να κάνουμε μια πρόταση στον κ. Χρυσοχοΐδη.

Μαζί με το κέντρο για τους μετανάστες, μήπως να εγκαινίαζε και το προεκλογικό του κέντρο στην Αμυγδαλέζα; Μ’ ένα σμπάρο δύο τρυγόνια.

Αφού τόσα χρόνια κανείς δεν έκανε τίποτε για το μεταναστευτικό και το άφησε να γίνει βόμβα στα θεμέλια της χώρας, λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές οι μαυρογυαλούροι βγήκαν προς άγραν ψηφοφόρων.
από το antinews

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails