Καλώς ήρθατε

Κοίτα ποιοι μιλούν για βία!

Σε συναγερμό η κυβέρνηση και οι αρχές καταστολής εν όψει των εορτασμών της εθνικής επετείου, της 25ης Μαρτίου, έχουν επιδοθεί σε μια γιγαντιαία προσπάθεια οργάνωσης για την πρόληψη και καταστολή των αναμενόμενων δίκαιων αντιδράσεων διαμαρτυρίας και αποδοκιμασίας αγανακτισμένων πολιτών.

Με πρόφαση την πρόληψη «βίαιων» επεισοδίων οι κυβερνώντες οργανώνουν αστυνομικό κράτος και παρακράτος προκειμένου να αποτρέψουν τις δίκαιες διαμαρτυρίες και αντιδράσεις οργής δημοκρατικών πολιτών οι οποίοι αντιπαλεύουν την συστημική βία, τις νεοφιλελεύθερες ορδές ξένων και ντόπιων που βιάζουν καθημερινά τον πολίτη.

Οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες στιγματίζουν ένα... σύστημα εξουσίας που βίαια φτωχοποίησε την ελληνική κοινωνία, βίαια έκοψε και κόβει μισθούς και συντάξεις, βίαια διέλυσε την ελληνική οικογένεια, βίαια αποσυνθέτουν τον κοινωνικό ιστό, βίαια καταλύουν το σύνταγμα και τις λαϊκές κατακτήσεις με πρόσχημα μια «νέα δημοσιονομική πολιτική»

Ακόμα βίαια επιβάλουν την εσωτερική υποτίμηση που υπαγορεύουν οι δανειστές μας, βίαια βάζουν λουκέτα σε επιχειρήσεις, βίαια σπρώχνουν στην ανεργία εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριωτών μας, βίαια στερούν την νεολαία μας από το δικαίωμα στην απασχόληση σπρώχνοντας τους νέους σε σύγχρονα σκλαβοπάζαρα και στην ανασφάλιστη μερική απασχόληση.

Οι «μεταρρυθμίσεις» τους γκρεμίζουν βίαια τις ελάχιστες δομές του κοινωνικού κράτους, στερούν από τον λαό την πρόνοια, την περίθαλψη, την φαρμακευτική αγωγή. Διαλύουν την εκπαίδευση, καταργώντας σχολεία, και στερώντας τους μαθητές από τα βιβλία και εκπαιδευτικούς.

Με βία ποδοπατούν την εθνική μας αξιοπρέπεια, μεθοδεύοντας το ξεπούλημα του εθνικού μας πλούτου σε ξενόφερτους τοκογλύφους, στο όνομα κάποιων δήθεν «αναπτυξιακών επενδύσεων».

Τέλος με πρωτοφανή βαρβαρότητα οι κατασταλτικοί μηχανισμοί με εντολές της πολιτικής ηγεσίας, επέδραμαν κατά την τελευταία μνημονιακή περίοδο σε ειρηνικές διαμαρτυρίες, δημοκρατικές συγκεντρώσεις και μαζώξεις αγανακτισμένων πολιτών ασκώντας πρωτοφανή βιαιότητα σε αθώους πολίτες.

Δεν νομιμοποιούνται οι εθνικοί βιαστές των μνημονιακών κομμάτων της συγκυβέρνησης, που αφήνουν στο διάβα στάχτες, αποκαΐδια, το ίδιο το κουφάρι μιας άψυχης πατρίδας, να μιλούν για «βίαιες ενέργειες» των Ελλήνων αγανακτισμένων, των θυμωμένων, των προδομένων.

Δίκαια η αγανάκτηση των μαθητών που φασκελώνουν, των πολιτών που γιαουρτώνουν και των ένστολων που διαμαρτύρονται.

Δίκαιες οι αντιδράσεις απέναντι στο ανήθικο, ανάλγητο, τυραννικό και δουλικό πολιτικό κατεστημένο που αντισυνταγματικά οδηγεί την πατρίδα στην ολοκληρωτική καταστροφή της. Τον αφανισμό.

Εάν οι κυβερνώντες θέλουν να αποφύγουν τις αποδοκιμασίες και τον χλευασμό της ελληνικής κοινωνίας, των πολιτών, μαθητών και ένστολων, μια είναι η λύση, να εξαφανισθούν από προσώπου γης μένοντας κλειδαμπαρωμένοι στους ασφαλείς τοίχους των παλατιών τους, μακριά από την κοινωνία που βίασαν και συνεχίζουν να βιάζουν, εκεί με την φύλαξη των δεκάδων «φουσκωτών» που διαθέτουν θα νοιώθουν ασφαλείς!

Ας σταματήσουν επιτέλους να προκαλούν τα εκατομμύρια των θυμάτων τους! Είναι οξύμωρο οι εθνικοί βιαστές να καταγγέλλουν την δικαιολογημένη λαϊκή οργή της κοινωνίας.

Δεν νομιμοποιούνται οι βιαστές να ομιλούν για βία!

Όταν λείπει η ντροπή περισσεύει το θράσος...
γράφει ο ΣΠΥΡΟΣ ΓΚΑΝΗΣ
από το αντίκρυ

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

kopria είπε...

http://kopria.blogspot.com/2012/03/blog-post_13.html

Οι κυβερνώντες και οι πολλοί σύμβουλοί τους αποφάσισαν να δηλώσουν, εμφατικά μετά από διυπουργικό, ότι θα παραστεί όλη η κυβέρνηση στις παρελάσεις της επετείου της 25ης Μαρτίου.
Μετά τη βαριά ήττα που υπέστη το σύστημα στην 28η Οκτωβρίου, όπου πιάστηκε παντού - εκτός του Συντάγματος που το περίμενε - εξ απηνής και τράπηκε σε άτακτη φυγή πρέπει να κάνει τη ρελάνς του και να ξαναστηλωθεί στα μάτια του κόσμου ως άτρωτο. Μετά την 28η είχαμε πολλά φαινόμενα προπηλακισμών βουλευτών (και τραγουδιστών) ως αποτέλεσμα της αυτοπεποίθησης ότι οι εκπρόσωποι της εξουσίας μπορεί να κυνηγηθούν. Ακόμη, αν και κρύβεται επιμελώς από τότε από τα ΜΜΕκμαυλισμού, διώχθηκε ο Παπανδρέου από την εξουσία.
Περαιτέρω, φαίνεται ότι ο Λαός αναμένει ακόμη μια φορά την εξουσία να ξεμυτίσει σε άλλη μια επέτειο, όπου πάλι συμβαίνει κάτι αντίθετο από αυτό που γιορτάζεται. Την 28η του "ΟΧΙ" ο ΓΑΠ είπε "ναι". Στην επέτειο εξέγερσης του Κιλελέρ ψηφίστηκε το 2ο Μνημόνιο και την 25η Μαρτίου - ημέρα μνήμης Επανάστασης και Ελευθερίας έχει εφαρμοστεί το PSI που μας οδηγεί σε μεγαλύτερη χρέωση και χρεοκοπήσαμε.
Αναρωτιέμαι... σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση.
Όλα αυτά λοιπόν πρέπει να αντιστραφούν και να καταρρεύσει, όσο πιο εμφατικά γίνεται, η εικόνα του δυνατού Λαού που κυνηγά βουλευτές. Αυτό που θα το πετύχει είναι η ευθεία πρόκληση για αντιπαράθεση από το σύστημα και μια "νίκη" έναντι των πολιτών, τέτοιου μεγέθους που θα τους απογοητεύσει τόσο ώστε να υποκύψουν.
Έτσι δημιουργεί ένα θέμα και διασπείρει και την είδηση ότι μπορεί ακόμη και να καταργηθούν οι παρελάσεις. Αυτό τραβά την προσοχή του κόσμου και νιώθει ασυνείδητα ότι τον φοβούνται.
Τότε βγαίνει το κράτος και στήνει την μέγιστη πρόκληση: ΟΛΗ η κυβέρνηση θα παραστεί στις παρέλαση. Είναι προφανές ότι αυτή τη φορά θα υπάρξει πανελλαδική κινητοποίηση των δυνάμεων καταστολής ώστε να επιτευχθεί το ζητούμενο:
Οι κυβερνήσεις δεν πρέπει να φοβούνται το λαό τους.
Ο Λαός πρέπει να φοβάται τις κυβερνήσεις του...

Related Posts with Thumbnails