Βγήκε (και χθες) στην τηλεοπτική γύρα να προμοτάρει την "ελεύθερη είσοδο" στις συναυλίες του, και με την ευκαιρία λέει και κάνα δυο (χιλιάδες) καλές κουβέντες για τη σύζυγο του (βουλευτή), γνωστή "συντρόφισσα" από τα πανάκριβα κοσμήματα και ταγεράκια που μοστράρει στη Βουλή. Δυστυχώς δεν είναι δική μας μόνο ιδέα, ότι ανατέθηκε στο γνωστό τραγουδιστή (τέτοιες μέρες) να παίξει τον ρόλο του.
ΔΕΝ ΜΑΣ Χ...ΕΙΣ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ!...
Μισή ώρα αγιογραφία του Νταλάρα, σε μια περίοδο που... η ειδησεογραφία συμπεριλαμβάνει δεκάδες καυτά πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά θέματα. Φταίει ο... Νταλάρας; Όχι βέβαια, Οι οικοδεσπότες μαθημένοι στην σπέκουλα και τις εξυπηρετήσεις του καναλιού τους έχουν ευθύνη. Για το πρωινό χάλι να βγάζουν το Νταλάρα να μιλά για τις συναυλίες του και να έχει προτάσεις διεξόδου από την κρίση!...
Συναυλίες αλληλεγγύης στις γειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά ετοίμαζε λοιπόν καιρό τώρα ο Γιώργος Νταλάρας. Και η αρχή έγινε χθες στη Νίκαια και στο κλειστό γυμναστήριο του Πλάτωνα στις 7.30 το απόγευμα, με ελεύθερη είσοδο.
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της παραγωγής: «αυτή η πρωτοβουλία είναι μια συμβολική κίνηση αλληλεγγύης και συμμετοχής που μας θυμίζει ότι... η μουσική πάντα μπορεί να στείλει ένα μήνυμα ελπίδας. Φίλος ανάμεσα σε φίλους, γνωστούς και μη, με βαθιά την πρόθεση και επιθυμία να βρεθεί και να συνομιλήσει μαζί τους, μέσα από τα τραγούδια και τις μουσικές του, που πάντοτε ενώνουν, ψυχαγωγούν, συντροφεύουν, παρηγορούν, δίνουν χαρά και λυτρώνουν.
Το ελληνικό τραγούδι στάθηκε, πάντα, δίπλα στους Έλληνες και στις πιο δύσκολες στιγμές τους. Έτσι μπορεί να κάνει και σήμερα ξορκίζοντας την παραλυτική επίδραση του φόβου, της απομόνωσης και της κοινωνικής αποξένωσης».
Έλα όμως που οι απόψεις του καλλιτέχνη περί μνημονίου έριξαν λάδι στην φωτιά; Το τι έγινε στη συναυλία δεν περιγράφεται. Μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων γιούχαραν εν χορώ τον καλλιτέχνη, έβριζαν, τον ειρωνευόταν για την οικονομική επιφάνειά του και για το ότι συμφωνεί με το μνημόνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες ακόμη κι όταν παρενέβησαν άτομα της παραγωγής οι κραυγές αγανάκτησης δεν σταμάτησαν με αποτέλεσμα να διακοπεί κάποιες φορές η συναυλία.
Και δεν κατάφεραν κάτι καθώς δεν ήταν οργανωμένη ομάδα αλλά οι αντιδράσεις ακουγόταν από διάφορα σημεία του σταδίου. Ο ίδιος ο καλλιτέχνης μιλώντας από το μικρόφωνο είπε «Εδώ ήρθαμε για τα τραγούδια μας και όχι για να κάνουμε πολιτική. Ωστόσο δημοκρατία έχουμε και μπορείτε να λέτε ότι θέλετε» και τότε ήταν που η σπίθα έγινε Πυρκαγιά καθώς μεγάλοι σε ηλικία άνθρωποι του απάντησαν «Πώς μπορείς εσύ να τραγουδάς την φτώχεια που έχει εξασφαλίσει τόσο την δική σου ζωή όσο και των δισέγγονων σου».
από το adena-gr
0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:
Δημοσίευση σχολίου