Καλώς ήρθατε

Ο Λούα Λούα στον δρόμο του Κοσκωτά

Οι μάσκες έπεσαν στην Proton Bank και στα περίεργα παιχνίδια με τα δάνεια που δίνονταν από τον Λ. Λαυρεντιάδη και τους συνεργάτες του. Οι διώξεις που ζητά ο εισαγγελέα Δραγάτσης είναι κόλαφος για τον άνθρωπο που δίκαια μπορεί πλέον να χαρακτηριστεί ως ο «Κοσκωτάς του 21ου αιώνα». Η «κλοπή» 701 εκατ. από την τράπεζα παίρνει πλέον και επίσημα χαρακτηριστικά.

Το πόρισμα είναι καταπέλτης για τον Λούα Λούα όπως λέγεται στην αγορά ο κ. Λαυρεντιάδης.

Απάτη, υπεξαίρεση, διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος είναι οι τέσσερις βαρύτατες κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος που... επισείουν και βαρύτατες ποινές. Κανονικά ο κ. Λούα Λούα θα πρέπει να έλθει άμεσα στην Ελλάδα και να απολογηθεί και σίγουρα να προφυλακιστεί. Το γεγονός και μόνο ότι χαρακτηρίζεται αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης τα λέει όλα. Και σίγουρα κανένα κανάλι, εφημερίδα ή άλλο μέσο ενημέρωσης που αγόρασε όλα αυτά τα χρόνια, δεν μπορεί να τον σώσει. Μπορεί να κατάφερε με τα λεφτά που μοίραζε στα ΜΜΕ να κλείσει στόματα τόσα χρόνια, αλλά όλα έχουν κι ένα τέλος.

Το antinews είχε αναδείξει από παλιά τις περίεργες δοσοληψίες του κ. Λαυρεντιάδη και των συνεργατών που έφτιαξαν μια τράπεζα για να οικονομήσουν γενεές δεκατέσσερις.

Σύμφωνα με το πόρισμα, επίσης, διώξεις προτείνονται και για άλλα 27 άτομα.

Ειδικότερα, για τους Τ. Κολίντζα, Α. Αθανάσογλου, Δ. Σαραμαντή και Σ. Λιαρμακοπούλου ζητείται η δίωξη για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση και άμεση συνέργεια στην απάτη και στο ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Επίσης, δίωξη ζητείται για τους Π. Κυριακίδη, Η. Μακρή, Π. Δεβετζή, Ι. Μπαϊλάν και Σ. Ρόδη, τους επικεφαλής, δηλαδή, των εταιρειών που δανειοδοτήθηκαν με εκατομμύρια από την Proton Bank.
από το antinews

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails