Καλώς ήρθατε

Φιλί κλειδί, Βενιζέλος κάλεσε εις γάμων κοινωνία τον Λοβέρδο....

Και εκείνος σαν από καιρό να περίμενε είπε ανακουφισμένος το μεγάλο ναι… Τον ρόλο της Βασιλειάδου στην Προξενήτρα είχαν οι Ανδρουλιδάκης, Κρεμαστινός, Βάσω Παπανδρέου, Κουκουλόπουλος, Ευθυμίου και Σκανδαλίδης… Αλλά από την κατάληξη αν κρίνουμε δεν επέμειναν και πολύ!!!

Το ζεύγος τα βάλε κάτω τα μέτρησε, τα ζύγισε, τα είδε από εδώ, τα είδε από εκεί και όπως όλα τα πολιτισμένα ζευγάρια έδωσαν τις προγαμιαίες υποσχέσεις. Ο Μπένι έταξε την αντιπροεδρία. Ο Αντρίκος τσίμπησε ενημερώθηκε κιόλας ότι κόμμα πάει κατά διαόλου (ο λόγος για τα αποκαρδιωτικά δημοσκοπικά ποσοστά που τείνουν προς μονοψήφιο αριθμό 7% σύμφωνα και με την τελευταία δημοσκόπηση της Ετ3) και έτσι το αποφάσισε!

Να ζήσουν τα παιδιά και να μακροημερεύσουν που δεν το βλέπω...Πως άραγε θα ανοίξουν νοικοκυριό ένας μακελάρης και ένας σπαζα..ιδης;;; Τέλος πάντων!

Για δώρο γάμου ζητούν απλά να τεθεί θέμα αλλαγής ηγεσίας στη αυριανή συνεδρίαση, και οι διαδικασίες που θα οδηγήσουν στην εκλογή του Ευ. Βενιζέλου να είναι άμεσες, προκειμένου να εκλεγεί άμεσα νέος αρχηγός και να τεθεί προ των ευθυνών του ο Γ. Παπανδρέου. Εκείνοι με τη σειρά τους ότι εγγυώνται την ενότητα του ΠΑΣΟΚ, και στηρίζουν ολόψυχα την αποστολή της κυβέρνησης Παπαδήμου!!!

Αυτό βέβαια δεν το λες και για καλό!!!

Α! Το καλύτερο ξέχασα να το γράψω κουμπάρα θα είναι Άννα Διαμαντοπούλου ενώ αστεφάνωτος και με την ψήφο του στο χέρι θα μείνει ο Χρυσοχοΐδης…
της Μιχαλούς
από το ποντίκι

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails