Καλώς ήρθατε

Να πείτε όλα τα ονόματα, τα υπόλοιπα αφήστε τα σε μας

Αυτή τη φορά και ιδίως μετά την τροπή που πήρε η όλη υπόθεση, όλοι οι Έλληνες πολίτες περιμένουν με αγωνία τους δύο εισαγγελείς κ.κ. Πεπόνη και Μουζακίτη, να πουν όλα τα ονόματα εκείνων εκ των συμπολιτών μας που επενέβησαν στο έργο τους για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια στις υποθέσεις που χειρίζονται.

Οι δύο εισαγγελείς έχουν μια μόνο ευκαιρία, άλλη δεν θα τους δοθεί από την κοινωνία. Θα πρέπει τώρα να... αποκαλύψουν όλα τα ονόματα, χωρίς καμία απολύτως έκπτωση, όσο ψηλά και αν βρίσκονται, από τον πολιτικό, οικονομικό ή και δημοσιογραφικό κόσμο. Η ελληνική κοινωνία έχει πολύ ανάγκη τώρα πλέον, όσο ποτέ άλλοτε, από έναν Τερτσέτη και έναν Πολυζωϊδη.

Αν όμως υπάρξουν εκπτώσεις και η όλη ιστορία καταλήξει σε ονόματα, άνευ γενικότερου κοινωνικού ενδιαφέροντος, τότε και η απογοήτευση της κοινωνίας απέναντι στη Δικαιοσύνη θα είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που είναι τώρα.

Οι δύο εισαγγελείς θα πρέπει να προχωρήσουν με γενναιότητα, χωρίς να φοβηθούν τίποτα. Τα υπόλοιπα ας τα αφήσουν σε μας τους πολίτες. Τώρα υπάρχει και το διαδίκτυο.

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails