Καλώς ήρθατε

Πάει ο παλιός ο χρόνος

Πλησιάζουμε στο τέλος του 2011, μιας χρονιάς που ήταν το ορόσημο για να δούμε καλύτερες μέρες. Όπως θα θυμάστε στο τέλος του 2011 θα μπαίναμε ξανά στις αγορές, θα είχαμε ανάπτυξη και οι πολίτες από τις αρχές του 2012 θα ανταμειβόντουσαν για τις θυσίες που είχαν κάνει τον προηγούμενο καιρό. Μόνο που η ανταμοιβή ήταν λιγάκι πρωτότυπη... μια κάτι σαν κυβέρνηση με ΠΑΣΟΚ- ΝΔ- ΛΑΟΣ να έχει πιάσει τα μαχαιροπήρουνα για να μας φάει και την υπόλοιπη ζωή μας.

Το έγκλημα θα ολοκληρωθεί τους επόμενους μήνες με... νέα μέτρα που θα μας συνθλίψουν και με την ολοκληρωτική παραχώρηση της χώρας στους δανειστές μας. Όσο για την άτακτη πτώχευση, αυτή θα έρθει, μόνο που, λόγω της μετατροπής του δικαίου από το ελληνικό στο βρετανικό, θα μας κατασχέσουν οι δανειστές τα πάντα. Αν αυτό λέγετε εθνική πολιτική και όχι εθνική προδοσία, ας το κρίνει ο καθένας μας.

Αυτή είναι η τελευταία ανάρτηση για το 2011, αλλά αντί για ένα ξερό κείμενο έκανα ένα βιντεάκι, κάτι σαν ανασκόπηση (που δεν είναι...) και θα τα πούμε ξανά λίγες μέρες μετά την πρωτοχρονιά.

Να είστε καλά, καλό κουράγιο, καλή τύχη... και να μην ξεχνάμε: βρίσκουν και τα κάνουν!


1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

fotini είπε...

ΚΑΛΉ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΑΜΌΓΕΛΑ

Related Posts with Thumbnails