Καλώς ήρθατε

Τσίπρας: «Οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι απλά ανίκανοι. Είναι επικίνδυνοι! Πρέπει να ξεκουμπιστούν»

Τα βέλη του προς το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης που πλέον παραδέχεται και επισήμως ότι έπεσαν σε όλα έξω, έστρεψε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Φ. Σαχινίδη στη Βουλή, σε απάντηση σχετικής ερώτησης του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλη.

Η κυβέρνηση προσπαθεί με νύχια και με δόντια (Στάση πληρωμών στις εφορίες για να μην γίνουν ρόμπα με το έλλειμμα του 2010!) να κρατήσει το έλλειμμα στο... 9%.

«Λίγες μέρες πριν τελειώσει το έτος, το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης δεν ξέρει τι του γίνεται. Ούτε καν πόσο είναι το έλλειμμα. Μας έχουν τρελάνει στα μέτρα και δεν ξέρουν αν τα μέτρα αυτά είχαν το παραμικρό αποτέλεσμα. Δεν ξέρουν ή δεν θέλουν να ομολογήσουν την αποτυχία;» διερωτήθηκε ο κ. Τσίπρας.

«Σε κάθε περίπτωση, την ώρα που το μνημόνιο έχει αποτύχει και οι δανειακές συμβάσεις μας έχουν οδηγήσει στην καταστροφή, αυτοί θέλουν να φέρουν και άλλα μέτρα, θέλουν να παγώσουν την επιστροφή φόρου και να φέρουν και νέα μνημόνια».

«Οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι απλά ανίκανοι. Είναι επικίνδυνοι», υπογράμμισε, «μας οδηγούν στην καταστροφή και όσο γρηγορότερα ξεκουμπιστούν, τόσο το καλύτερο για τον ελληνικό λαό».
από το olympia

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails