Καλώς ήρθατε

Μπορείτε να μας απαντήσετε κ. Καψή;

Έχω την εντύπωση ότι ο πρώην Διευθυντής των ΝΕΩΝ, του ΒΗΜΑΤΟΣ και για ένα φεγγάρι Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΟΛ, νυν κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής, όλα αυτά τα χρόνια θα έπρεπε να βρίσκεται σε άλλη χώρα. Διαφορετικά δεν εξηγούνται οι σημερινές δηλώσεις του. Εκτός και αν μας θεωρεί για ηλίθιους, κάτι που κατηγορηματικά απορρίπτω ως εκδοχή.

Μιλώντας χθες στη Βουλή σε ερώτηση του πρώην ….υφισταμένου του και νυν βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Β. Μουλόπουλου για την δεινή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», απάντησε:

«Οι κυβερνήσεις όλα αυτά τα χρόνια δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν υγιείς συνθήκες στον Τύπο, αλλά μέσα από συνθήκες αυθαιρεσίας φτιάχτηκε μια “φούσκα” που τώρα ζούμε τις συνέπειές της».

Ποιοι δημιούργησαν τη... «φούσκα» κυρ-Παντελή μου; Είπατε τίποτα όταν οι εταιρείες τύπου (μεταξύ των οποίων και ο ΔΟΛ) έμπαιναν κατ' εξαίρεση στο ΧΑΑ, με άδεια της Κυβέρνησης Σημίτη;

Για ποιες αυθαιρεσίες μιλάτε κ. Παντελή μου; Αυθαιρέτησε και ο ΔΟΛ;

Μήπως κάποιους τον βόλευαν αυτές οι μη …υγιείς συνθήκες που επικρατούσαν στον Τύπο; Για να γιγαντώνονται οι ισχυροί και να εξαφανίζονται οι αδύναμοι;

Όσον αφορά στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, ο κ. Καψής …ευχήθηκε «οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα να κατορθώσουν να την κρατήσουν «ζωντανή», ενώ κάλεσε τα «εμπλεκόμενα μέρη να υποβάλλουν τις προτάσεις τους ώστε -όπως και όσο μπορεί- η Πολιτεία να βοηθήσει».

Ο Όμιλος Τεγόπουλου κ. Καψή είναι μια ιδιωτική επιχείρηση, εισηγμένη στο ΧΑΑ.

Υπό ποίαν ιδιότητα θα βοηθήσει η Πολιτεία;

Και πως θα βοηθήσει η Πολιτεία κ. Καψή; Μπορείτε να γίνεται περισσότερο συγκεκριμένος;

Αυτή την πρακτική ακολουθείτε για όλες τις εισηγμένες ή κάνετε διακρίσεις; Αν ναι, γιατί;

Ειδικά για το τελευταίο, πολύ θα το εκτιμούσαμε, αν είχαμε μια απάντηση.

Αυτή είναι η πολιτική της Κυβέρνησης Παπαδήμου ή αποτελεί προσωπική σας άποψη;
γράφει ο Αδέξιος Δεξιός
από το antinews η φωτό από το Γρέκι

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails