Καλώς ήρθατε

«Τζαμπαμαγκόμετρο»: Ο μετρητής πολιτικού ψευτοτσαμπουκά

Παρουσιάστηκε όργανο που δείχνει τα όρια ασφαλείας της μαγκιάς εναντίον των δανειστών, ανάλογα με το πόσο κοντά στη χρεοκοπία βρίσκεται μια χώρα. (στην φωτό)

Συσκευή που μπορεί να αλλάξει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο ασκείται η πολιτική και να γλιτώσει όσους κάνουν βιαστικές δηλώσεις, από κάθε είδους υπερβολές που συχνά οδηγούν σε θεαματικές κωλοτούμπες, παρουσιάστηκε χθες σε γνωστό βιβλιοπωλείο της Αθήνας.

Η ομάδα επιστημόνων που παρουσίασε τη συσκευή, αφού...εξήγησε τις αρχές λειτουργίας της και έδειξε με ποιο τρόπο ενεργοποιείται ο ενσωματωμένος συναγερμός, ώστε να προστατεύει έναν πολιτικό από υστερικά γελοίες ρητορείες και τζάμπα πόζες, στη συνέχεια προχώρησε και σε ζωντανό πείραμα: Παρουσίασε αντίγραφο δανειακής σύμβασης από Γερμανούς, με αποτέλεσμα να προκαλέσει τεχνητή οργή σε δύο εθελοντές πολιτικούς. Αμέσως εκείνοι άρχισαν να αποκαλούν τους πάντες «Τσολάκογλουουου» και να τους απειλούν με «Γουδήηηη». Όταν όμως τους ενημέρωσαν πως δεν θα μπορέσουν να εισπράξουν στο τέλος του μήνα τη βουλευτική τους αποζημίωση, οι ίδιοι βουλευτές ισχυρίστηκαν πως «είχαν δηλώσει από την αρχή ότι θα ψήφιζαν τη σύμβαση».

Η συσκευή αποτελείται από μια χoάνη για είσοδο δηλώσεων, μια έξοδο περισυλλογής ψήφων, εξόδους για καυσαέρια και σάλια και ένα κεντρικό κοντέρ, πάνω στο οποίο καταγράφονται τα αποτελέσματα

Αξίζει τέλος να σημειωθεί, ότι για λόγους που παραμένουν αδιευκρίνιστοι, η συσκευή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κληρικούς. Πιθανότατα επειδή οι τζάμπα μαγκιές τους δεν τους εκθέτουν, γιατί τις διαχειρίζεται επικοινωνιακά ο Ύψιστος.

Disclaimer: Κανένας πολιτικός δεν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της επίδειξης.
από το protagon

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails