Καλώς ήρθατε

Οι συντάξεις μπορούν να πληρωθούν κανονικά, άσχετα από την 6η δόση

«Ας μην μαυρίζουμε άλλο τις ψυχές των ανθρώπων. Οι συντάξεις μπορούν να πληρωθούν κανονικά, άσχετα από την 6η δόση», δήλωσε ο πρόεδρος του ΙΚΑ, Ροβέρτος Σπυρόπουλος, προκαλώντας μεγάλα ερωτηματικά για την τακτική του υπουργού Οικονομικών Ευάγγ. Βενιζέλου, ο οποίος συνεχίζει να συνδέει την καταβολή της 6ης δόσης με την πληρωμή συντάξεων και μισθών.

Αυτή η δήλωση του Σπυρόπουλου αποκαλύπτει ότι ο υπουργός Οικονομικών συνεχίζει τους εκβιασμούς;

Ο επικεφαλής του ΙΚΑ άφησε άναυδα τα... παπαγαλάκια του ΣΚΑΙ, εκτός από την Πόπη Τσαπανίδου, η οποία επιχείρησε να υπερασπισθεί την αλήθεια όταν είπε ότι οι μισθοί και οι συντάξεις θα πληρωθούν κανονικά και πως η καταβολή τους είναι ανεξάρτητη από την 6η δόση.

Έπεσε άκρα του τάφου παγωμάρα στο στούντιο από μια άγνωστη πολιτική συντάκτρια και τους συναδέλφους της που υποδύονται τους ρεπόρτερς του υ. Εργασίας.

Αν μπορούσαν να κατασπαράξουν τον Σπυρόπουλο θα το έκαναν!

Ειδικά όταν εκείνος επαναλάμβανε

-Ας μην μαυρίζουμε άλλο τις ψυχές των ανθρώπων. Οι συντάξεις μπορούν να πληρωθούν κανονικά, άσχετα από την 6η δόση.

Αυτή η δήλωση του Σπυρόπουλου αποκαλύπτει πόσο επικίνδυνος είναι ο Βενιζέλος, ο οποίος συνεχίζει τους εκβιασμούς αλα Παπακωνσταντίνου, με τον Σημίτη και τους νταβατζήδες των ΜΜΕ να του κάνουν πλάτες.

Την ίδια ώρα ο ανύπαρκτος Παπαδήμος παρακολουθεί τον ομόσταυλό του στη Τριμερή Μόντι να ορκίζει 15 υπουργούς την ώρα που το δικό του ασκέρι φθάνει αισίως τους 50.

Ένας Παπαδήμος που ζει στη σκιά ενός Βενιζέλου, ο οποίος όπως αποδεικνύεται δεν διστάζει να καταφεύγει ακόμη και στα ψεύδη αρκεί να τρομοκρατεί τον κόσμο.

Το πιο χοντρό ψέμα ήταν όταν είχε διώξει με το στανιό τη Τρόικα και υποστήριζε ότι έφυγαν κανονικά με όλη την Ευρώπη να τον κράζει.

Αυτός είναι ο υπουργός Οικονομικών που κυβερνάει τη χώρα, παρέα με τον Βορίδη και τον Άδωνι.
Άτυχη Ελλάδα...

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails