Καλώς ήρθατε

Παπανδρέου παπατζή!

Το γεγονός ότι η κυβέρνηση είναι σε σύγχυση το βλέπουμε καθημερινά, όπως και ότι κυβερνά με τη λογική του… παπατζή. Δηλαδή, αν βγει το ένα έχει καλώς, αν όχι ας βγει το άλλο. Όλα στην τύχη δηλαδή κι ότι κάτσει την ώρα που η χώρα έχει βαρέσει διάλυση.

Χαρακτηριστικά είναι όλα όσα είπε χθες ο Γ. Παπανδρέου στην κοινοβουλευτική ομάδα. Είπε για παράδειγμα ότι αγωνίζονται, δίνουν μάχη για να είναι το κούρεμα σχετικά μικρό, αυτό σημαίνει μεγαλύτερο από το υπάρχον 21%, αλλά όχι πάνω από 50%. Και αφού όλοι ξέρουν ότι το κούρεμα θα είναι …κάπου εκεί μέσα, θα βγει μετά και θα μας πει ότι αυτός το…πέτυχε.

Θέλει επίσης να μας πείσει ότι ακόμη κι ένα haircut της τάξης του 35%-40% δεν είναι τίποτε, κοντά στο 21% είναι, οπότε… δε βαριέσαι. Να ευχαριστούμε τον Γιώργο που μας έσωσε.

Να τρελαίνεσαι δηλαδή με τη λογική του μπακάλη, όταν όλοι ξέρουμε ότι και το 21% είναι χρεοκοπία και ακόμη περισσότερο το 35% ή 50% που θα προκύψει.

Βέβαια, γεγονός είναι πως δεν ξέρει τι του γίνεται καθώς την ίδια ώρα προσπαθεί να ρίξει τις ευθύνες για το μεγάλο κούρεμα και το μεγαλύτερο… ξύρισμα στις τράπεζες. Προετοιμάζει το έδαφος για να βγει και να πει όταν χρεοκοπήσουμε ότι αυτές φταίνε για όλα, ότι φταίει το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα, η παγκόσμια κρίση, ο καπιταλισμός που δεν αφήνει τους σοσιαλιστές να σώσουν τον κόσμο και άλλα τέτοια. Γι’ αυτό και η επίθεσή του από το βήμα της Κ.Ο. στις τράπεζες.

Έτσι, όμως, δε γίνεται . Χωρίς συγκροτημένη σκέψη και σχέδιο πώς θα πάει στη Σύνοδο;
από το antinews

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails