Καλώς ήρθατε

Σε θέση μάχης οι προπαγανδιστικοί μηχανισμοί της κυβέρνησης

Έτοιμοι δηλώνουν οι προπαγανδιστικοί μηχανισμοί της κυβέρνησης, περιμένοντας να δοθεί το σχετικό σήμα για να ξεκινήσουν το βρόμικο παιχνίδι, της προετοιμασίας και κυρίως της παραπλάνησης της ελληνικής κοινής γνώμης για την «συντεταγμένη χρεοκοπία» της χώρας. Στόχος τους να πείσουν τους Έλληνες ότι αυτό που πρόκειται να συμβεί είναι μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης Παπανδρέου και προς όφελος του λαού.

Τα παραδοσιακά φερέφωνα, οι «παπαγάλοι» και διάφοροι δημοσιολογούντες χαρτογιακάδες και δημοσιογράφοι, θα επιχειρήσουν για λογαριασμό της αποτυχημένης κυβέρνησης που έριξε στη φτώχια τον ελληνικό λαό να μας πείσουν ότι το «κούρεμα» που θα υποστούμε και η εξαθλίωση που μας περιμένει είναι επιτυχία, αφού αποφύγαμε τα χειρότερα!

Ποτέ δεν θα πουν όμως ποια ήταν τα... χειρότερα, όπως ποτέ δεν είπαν γιατί μετά από δύο χρόνια αιματηρών θυσιών του λαού, χρεοκοπούμε πανηγυρικά! Ποτέ δεν θα ομολογήσουν ότι τα δυο χαμένα αυτά χρόνια, ήταν χρήσιμα για τους δανειστές μας προκειμένου να οχυρωθούν όσο το δυνατόν καλύτερα από τα ελληνικά απόνερα!
από το enimerosi24

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails