Καλώς ήρθατε

Το μόνο που πρέπει να κάνει ο Παπανδρέου είναι να παραιτηθεί

Μια πληροφορία με πολύ νόημα κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες. Ο πρωθυπουργός αναμένεται της Δευτέρα ή την Τρίτη να προχωρήσει είτε σε διάγγελμα είτε σε παρέμβαση η οποία όμως θα γίνει με τρόπο ώστε να την ακούσουν όλοι οι Έλληνες. Ο Γ. Παπανδρέου, πήρε αυτή την απόφαση μετά τις δραματικές εξελίξεις στο Γιουρογκρούπ όπου ο Βενιζέλος «έφαγε ακόμη μια πόρτα» από τους εταίρους σε ότι αφορά την εφαρμογή των μέτρων και την επίτευξη στόχων.

Ο πρωθυπουργός θα θελήσει να δώσει έναν τόνο πραγματικής εθνικής καταστροφής που επέρχεται, θα προσπαθήσει να βάλει στο κάδρο της χρεοκοπίας όλους τους Έλληνες και θα τους ζητήσει να βάλουν πλάτη χωρίς να διαμαρτύρονται και να αντιδρούν.

Θα ζητήσει από τους πολίτες αρχικά να... στηρίξουν τα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση, δηλαδή να σπεύσουν να πληρώσουν όλα τα χαράτσια που επιβλήθηκαν και να μην οργανώνουν κινήματα «Δεν πληρώνω φόρους».

Σε δεύτερο πλάνο θα ζητήσει από όλα τα κόμματα, τους φορείς, τα σωματεία και τους συνδικαλιστές να πάνε σε μορατόριουμ ολίγων μηνών ώστε να βγει η χώρα από το τούνελ.
Φαίνεται ότι ο πρωθυπουργός θα παίξει το τελευταίο χαρτί για να παραμείνει πρωθυπουργός.

Μήπως όμως θα έδινε καλύτερες υπηρεσίες στη χώρα αν παραιτούνταν ως αποτυχημένος;
από το polylitoikairoi

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails