Καλώς ήρθατε

Επικίνδυνοι, αφελείς, ή ολετήρες;

O Γ. Παπακωνσταντίνου πριν μερικούς μήνες μιλούσε για Τιτανικό βυθίζοντας τα ελληνικά ομόλογα και την αξιοπιστία της χώρας.

Ο ίδιος υπουργός τον Ιούνιο έλεγε ότι υπάρχουν λεφτά στα ταμεία μόλις για 15 ημέρες.

Η Μαρία Δαμανάκη βγήκε από τις Βρυξέλλες και είπε ότι η Ελλάδα μπορεί να βγει από την ευρωζώνη προκαλώντας αναταραχή στις αγορές.

Η Άννα Διαμαντοπούλου βγαίνει και λέει ότι δεν αποκλείει έξοδο από το ευρώ και επιστροφή στη δραχμή.

Ο Ευ. Βενιζέλος προκάλεσε διεθνή αναστάτωση με... όσα ηρωικά διέρρεε το περιβάλλον του για την αποχώρηση της Τρόικας και έρχεται τώρα ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών να τον διαψεύσει λέγοντας ότι η Τρόικα αποχώρησε, εκνευρισμένη από την ανικανότητα της κυβέρνησης.

Τελικά είναι τόσο επικίνδυνοι, τόσο αφελείς ή έχουν σχέδιο απαξίωσης της χώρας;

Εκτός κι αν τα κάνουν όλα αυτά θέλοντας να διαλύσουν κάθε αντίδραση της κοινωνίας, ποντάροντας στο φόβο της δραχμής.

Δεν μπορούν να εξηγηθούν οι κατά καιρούς δηλώσεις περί δραχμής, την ίδια στιγμή που οι Ευρωπαίοι δανειστές μας αποκλείουν το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ.

Φανταστείτε: την ίδια στιγμή που η Διαμαντοπούλου σήκωνε τη δαμόκλειο σπάθη της δραχμής για να παγώσει τους Ελλήνες, η Μέρκελ και ο Ρομπάι έλεγε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει μια χώρα μέλος από την ευρωζώνη ενώ και ο Γιουνκέρ μιλούσε για υπερβολικά ευέξαπτους όσους μιλούν για έξοδο από το ευρώ.

Αν είναι επικίνδυνοι και δεν ξέρουν τι λένε θα φανεί στην πορεία, μέχρι τότε όμως θα έχουν διαλύσει την οικονομία, το χρηματιστήριο και τις όποιες προσπάθειες ανάκαμψης.

Αν είναι τόσο έξυπνοι και πετάνε βόμβες για να τρομάξουν τον κόσμο, θα πρέπει να ξέρουν ότι τους πήραμε χαμπάρι. Κι επίσης, ότι θυμίζουν τη γνωστή ιστορία με το βοσκό που όλο φώναζε ότι έρχεται ο λύκος κι όταν ήρθε πραγματικά κανείς δεν τον πίστεψε.
από το antinews

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails