Καλώς ήρθατε

“Μολών λαβέ” τα… σπιτάκια μας

Το Μεγα-διακύβευμα είναι η ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων, η οποία αποκτήθηκε με κόπους από τότε που κατακτήσαμε την Ελευθερία μας και υπάρχουμε ως Ελλάδα! Ο στόχος είναι οι εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνικές ιδιωτικές μικροϊδιοκτησίες και μεσαίες ιδιοκτησίες.

Απέναντί μας έχουμε πολύ καλά οπλισμένους διεθνείς εγκληματίες τραπεζικές ληστοσυμμορίες αποφασισμένους να μας ξεσπιτώσουν και να μας εξοντώσουν ENAN προς ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ!

Ξεμπροστιάστηκαν εντελώς οι κυβερνητικοί, για όσους είχαν και... τη παραμικρή αμφιβολία, ότι τα θέατρα που ξεμπρόστιασε και ο Σόιμπλε με το ταξίδι και την “επιστροφή” του αρΠΑΓα δεν έγιναν για αντιπερισπασμό πριν και μετά την ομιλία Σαμαρά.

Αυτοί έχουν κατατεμαχίσει την κοινωνία σε επαγγελματικές τάξεις και τις εξοντώνουν μία προς μία. Και χαίρονται οι βλάκες που παρακολουθούν… και νομίζουν ότι δεν θα έρθει η σειρά τους, ως επαγγελματική τάξη.

Ο κεφαλικός δημευτικός φόρος με τη Δ.Ε.Η., στο Πασοκιανό Οργουελιανό εφιαλτικό Νew Speak μεταφράζεται ως “το έκτακτο τέλος ακίνητης ιδιοκτησίας που πρέπει να πληρωθεί για να διασφαλισθεί… ο κόπος του Ελληνικού λαού που έχτισε τα σπίτια με το αίμα του…”

Αυτός ο ΩΜΟΣ εκβιασμός ήταν το κεντρικό ΝΟΗΜΑ της ομιλίας Μπενιζέλου μετά την προχθεσινή κυβερνητική σύσκεψη.

Έχει γραφεί επανειλημμένως ότι η Απογραφή -Προγραφή- ήταν Παραγγελιά του ΔΝΤ με εκτελεστή τον Αρχιμάγειρα των Greek Statistics και είχε 3 βασικούς στόχους

1. τον αυτοχαφιεδισμό μας
2. την ύπουλη και δόλια απόσπαση δήλωσης συναίνεσης αφαίρεσης οργάνων που δεν τους βγήκε μετά από την ανάδειξη του θέματος από τα ιστολόγια
3. και την λεπτομερή και ακριβή καταγραφή του μεγέθους της ιδιωτικής ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων που την ορέγεται ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ!!!

Εξ ου και το λεπτομερέστατο έγγραφο της απογραφής με τις δεκάδες ερωτήσεις για τις κατοικίες των Ελλήνων!

Άλλο Γερμανικό υποκείμενο, ο επίτροπος Οεττιγνκερ απαίτησε: “Να στείλει η Ευρώπη στην Ελλάδα καλά οπλισμένους Κυανόκρανους για να “ελέγξουν” και να “διασφαλίσουν” τη διαδικασία είσπραξης των φόρων”.

Απέναντί μας έχουμε καλά οπλισμένους διεθνείς εγκληματίες τραπεζικές ληστοσυμμορίες αποφασισμένους να μας ξεσπιτώσουν και να μας εξοντώσουν έναν προς έναν!

Μολών λαβέ αλήτες!!!
γράφει το Aλλενάκι
από το allenaki

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails