Καλώς ήρθατε

Χριστοφιλοπούλου: ούτε λέξη για την Μ.Κ.Ο του κουμπάρου της!

Η λαλίστατη στο θέμα της κατάργησης σχολείων σε ολόκληρη την Ελλάδα υφυπουργός Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου δεν βρήκε λέξη να πει για τη χθεσινή αποκάλυψη της «Δημοκρατίας» ότι κουμπάρος της με τη ΜΚΟ που έχει, υπό την επωνυμία Λαογραφικό Μουσείο Βαρνάβα, έχει ήδη υπογράψει μνημόνια συνεργασίας με δήμους στην Περιφέρεια Αττικής.

Η δυσάρεστη για την υφυπουργό… σύμπτωση, που πολιτικά συνιστά θέμα γι’ αυτήν, είναι ότι η ίδια πολιτεύεται στην περιφέρεια αυτή. Επίσης στο ίδιο δημοσίευμα είχαμε αποκαλύψει ότι... συγγενικό πρόσωπο και μάλιστα πρώτου βαθμού του κουμπάρου της υφυπουργού έχει θέση στενού συνεργάτη της κυρίας Χριστοφιλοπούλου, ενώ ταυτόχρονα είναι μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Βόρειας Αττικής του ΠΑΣΟΚ.

Χθες σχετικά με την αποκάλυψη της εφημερίδας μας για τη φάμπρικα που έχει στήσει η κυβέρνηση με τις ΜΚΟ παρέμβαση έκανε ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της Ν.Δ. και βουλευτής Λαρίσης Μάξιμος Χαρακόπουλος, που τόνισε μεταξύ άλλων ότι μετά ης αποκαλύψεις του προέδρου του ΑΣΕΠ κ. Βέη στην Επιτροπή θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, η κυβέρνηση είναι βαρύτατα εκτεθειμένη, καθώς πιάστηκε “με τη γίδα στην πλάτη” στη σκανδαλώδη ιστορία των προσλήψεων μέσω αμαρτωλών ΜΚΟ.

Οι αποκαλύψεις είναι καθημερινές. Σήμερα είδε το φως της δημοσιότητας (εφημερίδα Δημοκρατία) η περίπτωση μιας ακόμη ΜΚΟ, αυτή τη φορά κουμπάρου υφυπουργού που έχει συνάψει μνημόνια συνεργασίας για προγράμματα ανέργων με δήμους της εκλογικής της περιφέρειας. Κανείς, πλέον, δεν αμφιβάλλει για τη διάτρητη διαδικασία προσλήψεων συμβασιούχων που επέλεξε η κυβέρνηση. Αφού ο αρμόδιος υπουργός σφυρίζει αδιάφορα, οφείλει ο ίδιος ο πρωθυπουργός να λάβει θέση. Το εμπόριο της ελπίδας στους ανέργους, που επισήμως ξεπερνούν τους 850.000, πρέπει να λάβει τέλος είπε ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της Ν.Δ. Επίσης ο κ. Χαρακόπουλος επισήμανε ότι αμαρτωλές ΜΚΟ θα εισπράξουν και «μεσιτικά» 5% των κονδυλίων που είναι κοινοτικοί πόροι.

(Εφημερίδα Δημοκρατία)

Σχόλιο Online-press: Για την αποκατάσταση της αλήθειας, για την αποκάλυψη του σκανδάλου της ΜΚΟ του κουμπάρου της κ. Χριστοφιλοπούλου, αναφέρουμε  ότι ναι μεν στον έντυπο τύπο η δημοσιευση  έγινε πρώτα από την εφημερίδα Δημοκρατία (και μπράβο τους μιας και οι άλλες εφημερίδες το έκαναν γαργάρα), όμως η αποκάλυψη του θέματος έγινε στις 25 Αυγούστου από το olympia εδώ: Κυρία Χριστοφιλοπούλου, εσείς δεν μιλούσατε για κουμπάρους; Πείτε μας τώρα και γιαΜΚΟ…

Σχόλιο olympia: Αδέρφια του παλικαρίσιου Online – press ευχαριστούμε θερμά. Μπράβο όμως και πάλι στην “Δημοκρατία” που κρατά ψηλά το θέμα αφού αυτό είναι το ζητούμενο. Το γνωρίζετε άλλωστε ότι μόνο ως μία γροθιά, χωρίς ετικέτες θα τους γκρεμίσουμε. Οι ετικέτες άλλωστε είναι για τα …ψώνια!
από το olympia

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails