Καλώς ήρθατε

Δεν θέλουν Σύνταγμα 2

Η Χούντα του ΠΑΣΟΚ καθάρισε σε 2 ώρες το Σύνταγμα.

Χωρείς να υπάρχει λόγος, τα ΜΑΤ με κινήσεις τακτικής έδιωξαν τα περίπου 5000 άτομα που μαζεύτηκαν να διαδηλώσουν ειρηνικά στην πλατεία συντάγματος.

Περίπου εφτά το βράδυ άρχισαν να μαζεύονται στο Σύνταγμα οι πρώτοι διαδηλωτές, και μέχρι στις εννέα έρχονταν ακόμη κόσμος.

Όλα έδειχναν ότι θα γίνει μια πετυχημένη συγκέντρωση, και πάνω από όλα ειρηνική.

Το... blog thiva nikolas από την πρώτη στιγμή ήταν εκεί, και μάλιστα όπως θα είδατε βγάλαμε ζωντανά με την κάμερα, μέχρι την ώρα που τα μαζέψαμε κακήν κακός αφού άρχισαν να μας πολιορκούν τα ΜΑΤ.

Την ώρα που το Σύνταγμα είχε περίπου 5000 κόσμο, μπορεί και παραπάνω, χωρείς να υπάρχει λόγος τα ΜΑΤ παρατάχθηκαν κατά μήκος του άγνωστου στρατιώτη, και άρχισαν να ρίχνουν χειροβομβίδες κρότου, και παράλληλα πίεζαν τον κόσμο προς την κάτω πλατεία.

Σε λιγότερο από μια ώρα, άδειασε η πάνω πλατεία με τα ΜΑΤ να έχουν παραταχθεί μπροστά στην μεγάλη Βρετανία και κατά μήκος όλης της πάνω πλατείας, μην αφήνοντας κανέναν να περάσει προς τον άγνωστο στρατιώτη.
Εκεί παρέμειναν αρκετή ώρα, κρατώντας τον κόσμο εγκλωβισμένο και παράλληλα άνοιξαν την κίνηση των αυτοκίνητων στην Αμαλίας.
Αρκετός κόσμος έφυγε αφού είδε αυτή την κατάσταση, και κάποια στιγμή τα ΜΑΤ έφυγαν από αυτό το σημείο.

Τότε αρκετοί θέλησαν να πάνε ξανά στην πάνω πλατεία, μεταξύ αυτών και ο πάτερ Νεκτάριος και τα ΜΑΤ τους έδιωξαν πάλι χωρείς να υπάρχει λόγος.
Σε αυτό το διάστημα έγιναν κάποιες συμπλοκές και συλλήψεις νεαρών, που πετούσαν μπουκάλια με νερό στα ΜΑΤ τίποτα το σπουδαίο, και αυτό δεν θα γινόταν αν δεν προκαλούσαν τα ΜΑΤ με το να τους πάρουν στο κυνήγι.

Η κάτω πλατεία ήταν γεμάτη κόσμο, όταν ξαφνικά τα ΜΑΤ με μια κίνηση τακτικής τους αιφνιδίασαν, και τους κυνήγησαν μακριά από την πλατεία και αυτούς.
Δώδεκα και τριάντα το Σύνταγμα ήταν άδειο, με λίγους περαστικούς και μικρές παρέες.
Αυτή είναι ακριβώς η πραγματικότητα της 3/9/11.

Τι θα γίνει σήμερα; κάποιοι λένε ότι αυτό το γεγονός θα πεισμώσει πολύ κόσμο και θα πάνε περισσότεροι.
Πάντως αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι δεν θέλουν το Σύνταγμα 2.

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails