Καλώς ήρθατε

Ύαινες της πολιτικής

Οι ΠΑΣΟΚοι, έπεσαν να φάνε ό,τι απέμεινε από το πτώμα που λέγεται Ελλάδα αφού το κατασπάραξαν οι τίγρεις των αγορών. Βιάζονται να ξεπουλήσουν τον πλούτο της χώρας για τις μίζες. Όσο χαμηλότερη τιμή πουλήσουν τόση μεγαλύτερη η μίζα. Γι αυτό και η βιασύνη.

Το ΠΑΣΟΚ γνωρίζει ότι δεν θα ξαναδεί εξουσία. Έχοντας ανάγκη από ψηφοφόρους και ακολουθώντας Σημιτική πολιτική με Γεωργιανούς και λοιπούς που έφεραν με καραβιές αεροπλάνων να ψηφίσουν τότε, τώρα σκαρφίστηκε τις ΜΚΟ.

Δεν ενδιαφέρονται να βγάλουν από το τέλμα την... Ελλάδα. Τους ενδιαφέρει η εξουσία και μίζα. Αυτός είναι ο λόγος που κωλυσιεργούν τις απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, αφού το 70% είναι ΠΑΣΟΚ όπως φαίνεται από τις διοικήσεις των συνδικαλιστών τους οργάνων. Φροντίζουν πριν αρχίσουν οι απολύσεις λόγω μνημονίου, να αντικαταστήσουν τον κομματικό στρατό τους με προσλήψεις δια της πλαγίας οδού. Καθηγητές της κομπίνας για να ξεφύγουν τα ΑΣΕΠ δημιούργησαν ΜΚΟ. Έχουν το πεπόνι έχουν και το μαχαίρι. Οι ίδιοι νομοθετούν οι ίδιοι εκτελούν.

Ας μη βιασθούν να διαμαρτυρηθούν για τον χαρακτηρισμό.

Οι ΜΚΟ είναι εταιρίες όπως αποδεικνύετε, βολέματος ψηφοφόρων και μίζας και είναι αυτός ο λόγος που έσπευσαν βουλευτές και μη να ιδρύσουν. Θα μοιράσουν το χρήμα μεταξύ τους κυβερνητικοί παράγοντες και κάποιοι από την αντιπολίτευση για να κλείσουν τα στόματα.

Ποιοι αντιπροσωπεύουν τις ΜΚΟ τι εμπειρία υπάρχει, με ποιες προϋποθέσεις θα αναλάβουν έργο, υπάρχουν προδιαγραφές καλής εκτέλεσης έργου ή είναι μίζα ενοικίασης ανθρώπων;

Δηλαδή και διορίζουν ψηφοφόρους και τα οικονομάνε. Εύγε!!!

Δεν προχώρησαν σε μετατάξεις υπαλλήλων για να στελεχώσουν εφορίες ώστε να βοηθηθεί η είσπραξη οφειλών στο δημόσιο. Καθυστέρησαν τον διορισμό εφόρων.

Σκόπιμα παρουσιάζουν ανίκανη την κρατική μηχανή για είσπραξη οφειλών προκειμένου να αναθέσουν σε ιδιωτικές εταιρίες την είσπραξη, για το κέρδος κάποιων υμετέρων πίσω από αυτές και φυσικά με επιλογή από ποιους θα τα πάρουν.

Η συνταγή ίδια. Ρίχνουν έξω μια εταιρία για να πουληθεί σε τιμή ευκαιρίας. Βλέπε νοσοκομείο Ντυνάν κ.α.

Απομυζούν τον συνταξιούχο, τον μισθωτό και τον μικρό ελεύθερο επαγγελματία κυνηγούν τον μικρογιατρό για φακελάκι 40 ευρώ και χαρίζονται σε μεγαλοοφειλέτες.

Αυξάνουν τις αμοιβές τους με εξεταστικές επιτροπές σκανδάλων στη Βουλή, ακόμη και όταν ομολογούν κάποιοι όπως ο Τσουκάτος, γνωστή η περιουσιακή κατάσταση Τσοχατζόπουλου, αλλά δεν βρίσκουν ένοχο.

Θα φθάσει το μαχαίρι στο κόκαλο μας λένε και προφανώς εννοούν το δικό μας.

Τους φτύνουν και αυτοί νομίζουν βρέχει.

Είναι τυχαίο ότι σε θέσεις κλειδιά διορίζουν και προωθούν άτομα για την ανθελληνικότητά τους όπως στην παιδεία για αλλαγή της Ιστορίας, υμνητές του Κεμάλ, όσους αμφισβητούν την γενοκτονία των Ελλήνων από τους Τούρκους ;

Δεν νομίζω. Οι τυχοδιώκτες προωθούνται.

Ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, αντισταθείτε. Λεφτά υπάρχουν. ΓΑΠ
του Σπυρίδωνος Σουσάνη
από το taxalia

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails