Καλώς ήρθατε

Φραγμό στη βλακεία και όχι στην ανωνυμία πρέπει να βάλει ο Παπαϊωάννου!!

Η τελευταία μαϊμού είδηση αφορά τη Μέρκελ και λέει πως όταν ήταν 15 χρονών είχε βάλει την αγγελία που βλέπετε δίπλα, σε εφημερίδα προσπαθώντας να βρει φίλους να αλληλογραφήσει!!!

Πάνω στη μαϊμού φώτο ο κάθε κομπλεξικός βρήκε ευκαιρία και λέει ότι παπαριά του κατέβει στο κεφάλι... μάλιστα ο άλλος λέει: "έτσι εξηγούνται όλα!!!"... το βρήκες μεγάλε! Μπράβο! Πάρε και τα ψυχοφάρμακά σου τώρα μπας και ξεθολώσει το μυαλό σου και καταλάβεις τα παρακάτω:

1. Η Μέρκελ γεννήθηκε στο Αμβούργο το 1954 αλλά μετά από μερικές εβδομάδες ο πατέρας της που ήταν παππάς μετακόμισε κοντά στο Βερολίνο στην Ανατολική Γερμανία. Το κτίσιμο του τείχους την βρήκε στην άλλη πλευρά όπου ζούσε μέχρι την επανένωση της Γερμανίας. Στην αγγελία η διεύθυνση αλληλογραφίας λέει AUGSBURG που είναι στη Βαυαρία κοντά στο Μόναχο (από εκεί ξεκίνησε η εταιρία φορτηγών ΜΑΝ), δηλ στη Δ. Γερμανία... τώρα πως η Μέρκελ ζητούσε να αλληλογραφεί από την Ανατολική Γερμανία και δήλωνε διεύθυνση στη Δυτική... μόνο αυτός που ξέχασε να πάρει τα ψυχοφάρμακά του μπορεί να μας πει...

2. Το πατρικό όνομα της Μέρκελ είναι Angela Dorothea Kasner και όχι Μerkel. Μέρκελ έλεγαν τον πρώτο της άντρα με τον οποίο παντρεύτηκαν σαν φοιτητές το 1978 και χώρισαν το 1982 (το 1998 παντρεύτηκε τον σημερινό της άνδρα) αλλά για τους δικούς της λόγους κράτησε το Merkel που ενδεχομένως δεν μπορούσε και να αλλάξει λόγω κομμουνισμού και Α. Γερμανίας. Άρα όταν ήτανε μαθήτρια λεγόταν Κasner και μετά τα 24 της λεγόταν Merkel....

Αυτά για να μη σας περνάνε για κορόιδα... είπαμε να μη γουστάρουμε τους Γερμανούς αλλά να μη λέμε και ότι μαλακία μας κατέβει!!

ΥΓ. Εννοείται πως αυτός που το έγραψε το έστειλε σε διάφορους με αποτέλεσμα σε λίγες ώρες να το έχουν όλοι βάλει χωρίς να το ψάξουν.
από το Δεξί X-Trem
Related Posts with Thumbnails