Καλώς ήρθατε

Η αγανάκτηση δεν ανασχηματίζεται, όλοι στις πλατείες!

Όταν τρίζουν τα θεμέλια, το σπίτι θέλει γκρέμισμα. Οι κομπογαννιτισμοί με ανασχηματισμούς και τα τοιαύτα, είναι για να κυλήσει όπως όπως ο καιρός. Κακός κι ανάποδος για τους κυβερνώντες...

Εξοργίζει η πολυπληθής σύνθεση του υπουργικού συμβουλίου (41 μέλη), το ασκέρι των αυλικών, η στρατιά των σφογγοκωλάριων και οι ορδές των κομματικών παρατρεχάμενων. Ο πρωθυπουργός ούτε τώρα, που η χώρα βουλιάζει, υλοποίησε την υπόσχεσή του περί ολιγομελούς σχήματος, όπως έπραξε ο Πορτογάλος ομόλογός του, ο οποίος μείωσε τους υπουργούς από 16 σε 11!

Πρυτάνευσε η ανάγκη να... διατηρηθούν οι εσωκομματικές ισορροπίες, να δυσαρεστηθούν όσο το δυνατόν λιγότεροι και κυρίως να μην υπάρξουν εκπλήξεις στην ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου…

Σε λίγες ώρες θα ξεκινήσει στην Βουλή η διαδικασία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση. Έξω, στο Σύνταγμα και τις πλατείες των άλλων πόλεων, το πολύχρωμο πλήθος των Αγανακτισμένων θα δίνει ακόμη ένα πανευρωπαϊκό ραντεβού διαμαρτυρίας διαδηλώνοντας κατά του μεσοπρόθεσμου και του μνημονίου.

Δεν υποχωρούν οι «Αγανακτισμένοι», παρά τον κυβερνητικό ανασχηματισμό. Άλλωστε, αυτοί κλόνισαν το ΠΑΣΟΚ. Αυτοί έφεραν τριγμούς και τρόμο στο πολιτικό σύστημα...

Προχτές στο Σύνταγμα βρέθηκε ο διεθνούς φήμης Αμερικανός οικονομικός αναλυτής Max Keiser, αυτός που μας έλεγε πέρσι ότι «θα σας πάρουν την αγελάδα και θα σας πουλάνε το γάλα». Τη σύντομη παρέμβασή του ξεκίνησε λέγοντας στους συγκεντρωμένους Έλληνες: «Κερδίζετε». Ο Keizer, αναφέρθηκε στις συναντήσεις που είχε με Έλληνες δικηγόρους, που, όπως του είπαν, θα αναλάβουν νομική δράση ενάντια στο Μνημόνιο, αλλά και με Έλληνες τραπεζίτες, ενώ πρόσθεσε πως «θα έχουμε πετύχει μόνο όταν αρχίσουμε να βλέπουμε κάποιους τραπεζίτες στη φυλακή».

Όπως είπε στη συνέχεια, «εάν οι τραπεζίτες καταφέρουν και καταστρέψουν την Ελλάδα, η Πορτογαλία ακολουθεί, μετά η Ιρλανδία και έπειτα η Ισπανία. Πρέπει να σταματήσετε αυτούς τους γ@μ@μέν@υς».

Παρότρυνε τους πάντες να ανοίξουν δικό τους μπλογκ για να στέλνουν τα μηνύματά τους προς τα έξω, ενώ με φωτογραφίες και βίντεο που θα ανεβάζουν θα αναδεικνύουν τη δράση των «ψεύτικων αναρχικών» (σ.σ. ασφαλιτών). Αφού επανέλαβε τρεις φορές το «Keep the pressure on», ευχαρίστησε και καληνύχτισε τον κόσμο. Χρειάστηκαν ωστόσο παραπάνω από τέσσερις διερμηνείς για να μπορέσουν να αποδώσουν επακριβώς τα λεγόμενά του.
γράφει ο Καφενόβιος
από το καφενείο

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails