Καλώς ήρθατε

Θύτες και θύματα

Η χθεσινή συνεδρίαση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ είχε έναν και μόνο σκοπό.

Να τους μετατρέψει από θύτες σε θύματα.

Η παράσταση ήταν πάρα πολύ ωραία. Είχε απ’ όλα.

Πομπώδη ρητά, που τα έκλεψαν από άλλους, ξιφασκίες στον αέρα, γουδιά και γουδοχέρια, μέχρι και εξωγήινους επιστράτευσαν όλοι οι υπεύθυνοι για την αποτυχία ενός προγράμματος που οι ίδιοι ψήφισαν υποστηρίζοντας πως είναι σωτήριο.

Τώρα, που αποδείχθηκε ότι μας υπέβαλαν σε θυσίες χωρίς αντίκρυσμα και οι κόποι των Ελλήνων πετάχτηκαν στην... χωματερή της πολιτικής τους ματαιοδοξίας, αυτοί που καταδίκασαν το μέλλον των παιδιών των Ελλήνων, αυτοί που ακόμη στηρίζουν την Κυβέρνηση της ανομίας επιχειρούν να εξαγνιστούν υποδυόμενοι τα θύματα.

Είναι όμως οι πραγματικοί θύτες σε ένα έγκλημα, που δεν έχει τελειωμό.

Όπως οι αδίστακτοι υποκριτές, εμφανίστηκαν ως δήθεν “αγανακτισμένοι” μόνο και μόνο για να προστατέψουν την αήθη Κυβέρνηση εξακολουθώντας να προσφέρουν την ψήφο εμπιστοσύνης τους.

Τα πραγματικά θύματα είναι οι Έλληνες, που υφίστανται το αποτέλεσμα μιας ήδη αποτυχημένης πολιτικής.

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είναι θύτες και το γνωρίζουν πολύ καλά ότι είναι.

Πριν από ένα χρόνο πήραν το πιστόλι του Παπανδρέου και πυροβόλησαν τους Έλληνες με την ψήφιση του μνημονίου.

Σήμερα, ο Παπανδρέου παρέδωσε ξανά στα χέρι τους το ίδιο πιστόλι και τους ζήτησε να γίνουν για μία ακόμη φορά θύτες των Ελλήνων, πυροβολώντας αδίστακτα και χωρίς ενοχές.

Όσο και να παρουσιάζονται ως θύματα, είναι αυτοί που ετοιμάζονται να γίνουν για δεύτερη φορά θύτες ενός ολόκληρου Έθνους.

Έτσι σήμερα έδωσαν αυτήν την τόσο ωραία παράσταση την ίδια ώρα που χιλιάδες Ελλήνων ζητούν να γίνουν, έστω και για μια φορά στην ζωή τους, έντιμοι και να γκρεμίσουν την Κυβέρνηση της Ντροπής.
από το orestios

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails