Καλώς ήρθατε

“Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα”

Χθες στην μεσημεριανή εκπομπή του, ο επονομαζόμενος Βασιλεύς της κολοτούμπας, Γεώργιος Καρατζαφέρης, αναφερόμενος στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνη Σαμαρά, είπε ότι «ο Σαμαράς κάνει κολοτούμπες» και μάλιστα το επανέλαβε πολλάκις αλλά δεν μας έπεισε για το τι είδους κολοτούμπες κάνει ο Σαμαράς, δεξιόστροφες, αριστερόστροφες κάθετες, οριζόντιες κλπ !!!

Τι λες βρε Γιώργαρε; Από προκύπτει αυτό που καταμαρτυρείς για τον Αντώνη Σαμαρά;

Ο Σαμαράς κάνει κολοτούμπες ή εσύ και το κόμμα σου, που... από τις εθνικές εκλογές και εντεύθεν μας έχετε τρελάνει όλους με την αλλοπρόσαλλη πολιτική σας που αλλάζει σαν ανεμούριο και δεν ξέρουμε τι τελικά θέλεις;

Μια ΝΑΙ στο μνημόνιο και μάλιστα και με παραχώρηση διαμερίσματος στους τροϊκανούς, την άλλη έξω οι τροϊκανοί, μια υπέρ του Γιωργάκη την άλλη κακός πρωθυπουργός ο Γιωργάκης και η παρέα του , και τόσα άλλα που ανάλογα με τα φεγγάρια δεν λένε να βρουν αραξοβόλι μήπως και σταθεροποιηθείτε κάπου για να αρχίσουμε να σας παίρνουμε στα σοβαρά, πράγμα που δεν το βλέπω στο εγγύς μέλλον.

Τώρα τελευταία οι νοηματικές σου διαδρομές, κάπου μπερδεύονται και είναι εξαιρετικά επικίνδυνο αυτό και για την μελλοντική σου πολιτική πορεία.

Για πρόσεξε το λίγο γιατί δεν σε ακούνε μόνο η κυρά Κατερίνα και τα άλλα παιδιά που έχεις εκεί μέσα και επί τέλους τα λεφτά μπορεί να λείπουν από τις τσέπες μας, όχι όμως και η ΜΝΗΜΗ…

Σου θυμίζω και αυτό που μάλλον εσύ το ξέχασες:

“Η ίδρυση του ΛΑ.Ο.Σ. έγινε για να αντιμετωπιστούν οι δύο εθνικές αναγκαιότητες που δημιουργήθηκαν από την αδιέξοδη πολιτική των όσων κυβέρνησαν τη χώρα μας τις τελευταίες δεκαετίες, η ανάγκη για αποκατάσταση της λαϊκής κυριαρχίας και η ανάγκη για ανατροπή του κατεστημένου που καταδυναστεύει τη χώρα μας και την οδηγεί σε βαθμιαίο αφελληνισμό και υποδούλωση.

Ο ΛΑ.Ο.Σ είναι σε ΡΗΞΗ με όλα τα κόμματα που κυβέρνησαν τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια και επιδιώκει την ΑΝΑΤΡΟΠΗ του σημερινού δικομματικού συστήματος που απεικονίζει την χρεοκοπία της πολιτικής και οδηγεί την Ελληνική κοινωνία στην παρακμή.”

γράφει ο ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ
από το olympia

Το γιατί ο αρχιερέας της κωλοτούμπας λέει όλους τους υπόλοιπους... “κωλοτούμπες” εξηγείτε καθαρά στο σχόλιο που ακολούθησε στη συγκεκριμένη ανάρτηση από τον SerLakley:

Καθαρό μάθημα προπαγάνδας!
Όταν σε χαρακτηρίζουν με κάποιο τρόπο, πχ κωλοτούμπα, χρησιμοποιείς ακριβώς το ίδιο λεκτικό και συνέχεια, ανεξαρτήτως λογικής το επαναλαμβάνεις σε όποια περίπτωση, ώστε αν δεν το χρεώσεις τουλάχιστον το μοιράζεσαι!

Ο τύπος έχοντας “δικιά του φωνή”, στην μεσημεριανή του δραστηριότητα ασκεί όλες τις μανούβρες που διδάχτηκε όταν πέρναγε τα ίδια σχολεία επιμόρφωσης με τον άλλο, τον φίλο του τον Τράγκα!
οι Γιώργηδες. οι παρεούληδες!

Προσέξτε τους όταν μιλάνε ο ένας για τον άλλον! Χέζονται τάχα τάχα, αλλά έχουν όρια! Που δε τα ξεπερνούν ποτέ!
Την μεγαλύτερη πλάκα την έχει ένα “πουλί” που κάνει ψ.π.(ψυχολογικές επιχειρήσεις) κάθε μεσημέρι! Το τσόνι αυτό λοιπόν που μοιάζει μάλλον με μπούφο, στην μορφή βεβαίως και …όχι με την κακή έννοια, ασκεί το άθλημα του μαθητού Ναπολέοντα σε τέτοιο βαθμό που θα το ζήλευε και ο διδάξας Γκέμπελς!

Αν δεν το ξέρετε ο Σαμαράς, όχι μόνο ψήφισε το μνημόνιο ο μπαγάσας, αλλά το διαπραγματεύτηκε κιόλα! Δεν έφερε μόνο 4 εκατομμύρια λάθρους αλλά και έδωσε σε 250 χιλ. απόστρατα του ΚΚΕ συντάξεις και δεν ξέρω τι άλλο! Ήταν η αιτία που κυβέρνησε 20χρόνια το ΠΑΣΟΚ, έριξε το Μητσοτακέικο, είναι φοβητσιάρης και κωλοτούμπας και ελέγχεται αν μιλάει με τους Ελοχίμ που καταδιώκουν τελευταία τους Νεφελίμ του Λαός!
Τα λένε με περισσή σοβαρότητα κοιτώντας στα “μάτια” τους ψηφοφόρους του! Σαν το Ναπολέοντα! Που όταν τον τσάκωνε η Ιωσηφίνα να είναι στο κρεβάτι με καμιά τσαμπερδώνα, προτού να βγάλει άχνα εκείνη, άρχιζε και ούρλιαζε και γκάριζε και κείνη έμενε άναυδη από το θράσος και την έκπληξη!

Το ίδιο θράσος που περισσεύει στη “κοτάνα”! Θα την προσφωνήσει κάποιος με την …ιδιότητά της και κείνη θα αντιφωνήσει με το ίδιο επίθετο τον καταγγέλλοντα! Ποιανού τα μούτρα θα πέσουν πως θα αντέξει την ψευδή ιδιότητα ο αθώος;
Η μέθοδος της λασπουριάς έχει χιλιάδες χρόνια τώρα αποτέλεσμα! και η ομάδα που έχει κάνει την κατινιά επιστήμη, είναι άριστη στο πηλοφόρι το μυστρί!
από το taxalia

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails