Καλώς ήρθατε

Αυτοί είναι οι ταγματασφαλίτες σας κ. Παπουτσή...


Σοκάρομαι και ανατριχιάζω με την ευκολία που αυτός ο ένστολος χτυπάει με δολοφονικές διαθέσεις και αδικαιολόγητο μένος έναν φιλειρηνικό πολίτη, ο οποίος επουδενί τον προκαλεί. Το μόνο που κάνει ο πολίτης είναι να του ζητήσει ήρεμα να φύγει από την πλατεία.

Ειλικρινά δε μπορώ να... ξαναδώ το video.

Με τρομάζει αυτός ο άνθρωπος. Με τρομάζει το γεγονός πως αυτός υποτίθεται πως προστατεύει τον πολίτη. Υποτίθεται πως προστατεύει αυτόν τον οποίο χτυπάει χωρίς λόγο, χωρίς πρόκληση, χωρίς αιτία. Γιατί έτσι θέλει, έτσι του αρέσει, έτσι χαίρεται. Ναι, είμαι σίγουρος πως χαίρεται όταν βαράει κόσμο, είμαι σίγουρος πως χάρηκε και ηδονίστηκε όταν τον χτύπησε. Και χάρηκαν και οι συνάδελφοι του όταν τους το είπε.

Με τρομάζει το πόσα έχει κάνει και δεν έχουν καταγραφεί στην κάμερα. Το πόσα έχουν κάνει όλοι αυτοί.

Με τρομάζουν αυτοί οι άνθρωποι. Δεν θα έπρεπε να φορούν αυτή τη στολή. Θα έπρεπε να φορούν μία άσπρη στολή, με τα μανίκια δεμένα πίσω στην πλάτη.

Δε μπορεί να αναθέτεις σε τέτοια άτομα την προστασία της ειρήνης και της δημοκρατίας. Δε μπορεί να τους δίνει όπλα και εξουσία.

Δε μπορεί διάολε να αναθέτεις την ασφάλεια μιας πυριτιδαποθήκης σε έναν πυρομανή, και να του δίνει ένα φλογοβόλο να χρησιμοποιήσει σε περίπτωση που υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Δε μπορεί.

Και πιο πολύ από τον πυρομανή με τρομάζει αυτός που βάζει τον πυρομανή να φυλάει την πυριτιδαποθήκη. Με τρομάζει.

Με τρομάζουν.

2 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Χατζηκυπραίος Γιώργος είπε...

Γιατί μέχρι σήμερα δεν έχει παραιτηθεί κανείς;

Μπαμπης είπε...

Πρόταση πρώην αστυνομικού: οι διαδηλωτές να προμηθευτούν μπαλόνια, τα οποία να γεμίζουν με μπογιά (κατά προτίμηση ρεπουλίνη από χρωματοπωλεία), υγρή μελάνη ή κάποια παρόμοια κολλώδη, παχύρευστη και ακίνδυνη ουσία και να στοχεύουν τις ασπίδες και τις μάσκες αερίων των ματατζήδων. Μετά από μερικά χτυπήματα, οι ματατζήδες θα έχουν δυο επιλογές: ή δε θα βλέπουν τίποτα ή θα βγάλουν τις μάσκες και θα εισπνέουν τα χημικά μαζί με τον κόσμο. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ!

Related Posts with Thumbnails