Καλώς ήρθατε

Η Ε.Ε σε συμφωνία με την χώρα μας, μεταθέτουν την χρεοκοπία σε 3-4 χρόνια...

Αυτό δήλωσε ο κ. Κουκουλόπουλος και μάλιστα αποκάλυψε ότι το ανακοίνωσε χθες στο ΚΤΕ ο Παπακωνσταντίνου !!!!

Μιλάμε για ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!!

Δείτε τα όσα απίστευτα αποκάλυψε ο κ. Κουκουλόπουλος, πριν λίγες ώρες στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα"

Δείτε το Βίντεο..Στο χθεσινό ΚΤΕ είχαμε μια πολύ σημαντική ανακοίνωση από τον ΥΠΟΙΚ που ο καθένας μπορεί να την κρίνει!!!
Φαίνεται ότι το ζήτημα της επαπειλούμενης χρεοκοπίας, μετατέθηκε για μετά από 3-4 χρόνια.

“Έχει γίνει επιλογή από την Ε.Ε σε συμφωνία με την χώρα μας...να μετατεθεί η επαπειλούμενη χρεοκοπία σε 3-4 χρόνια κ. Παπαδάκη σας λέω όλη την αλήθεια, δεν σας λέω την μισή...

Υπάρχει και η περίπτωση (λέμε εμείς) να μην κατάλαβε καλά ο κ. Κουκουλόπουλος ...τι τους αποκάλυψε χθες ο ΥΠΟΙΚ.
Μάλιστα επιβεβαίωσε, αυτό που φωνάζουμε από αυτό εδώ το blog, μήνες τώρα. Ότι δηλαδή έχει γίνει επιλογή να μετατραπεί όλο το χρέος που έχουμε προς τους ιδιώτες τοκογλύφους, σε διακρατικό χρέος και μετά να μας φουντάρουν. Αυτό όμως θα έχει ως αποτέλεσμα να γίνουμε για πάντα υπόδουλοι της Γερμανίας, των ΗΠΑ (μέσω ΔΝΤ) και των υπολοίπων πλουσίων χωρών της Ευρώπης.

Μπράβο κύριε Παπανδρέου και μπράβο και στους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς, για τους οποίους έχει μεγαλύτερη αξία το πολιτικό κόστος και η καρέκλα τους, από το να ρίξουν τον Παπανδρέου.

Μετά από αυτή τη βόμβα μεγατόνων, εμείς οι απλοί πολίτες ρωτάμε:

1. Γιατί δεν πτωχεύσαμε πέρυσι τον Μάιο, τότε που ήμασταν δυνατοί με χρέος μόνο ...280 δις ευρώ μόνο προς ιδιώτες τοκογλύφους και όλοι οι δανειστές μας και η ΕΕ ήταν νομικά και οικονομικά αδύνατοι και απροετοίμαστοι;

2. Γιατί έστω δεν πτωχεύουμε μέσα στην Ευρωζώνη, τώρα που ακόμα έχουμε χρήματα, ιδιωτικές περιουσίες και δημόσια περιουσία απείραχτη και θα πτωχεύσουμε έπειτα από 3–4 χρόνια, όταν θα τα έχουμε χάσει όλα; Τι θα κερδίσουμε αν πτωχεύσουμε σε 3–4 χρόνια με τα διπλά χρέη φορτωμένοι;;; Ποιος θα επωφεληθεί από αυτό;;;

Θα μας πει κανείς σ’ αυτόν τον τόπο, Παπανδρέου, Σαμαράς, Παπαρήγα, Καρατζαφέρης, Τσίπρας κ.λ.π. επιτέλους την αλήθεια;
Θα ρίξετε επιτέλους τον Παπανδρέου ή θα λουφάξετε;;

Για ποιον θα υποφέρουμε, θα χάσουμε τις περιουσίες μας, θα εξαθλιωθούμε και θα μετατραπούμε σε σκλάβους μέσα στην ίδια τη χώρα μας;;

Απαντήστε τώρα.
Δώστε πλήρες χρονοδιάγραμμα κατά μήνα στόχων και αν δεν μπορείτε, πηγαίνετε στην ευχή της Παναγίας.
«Εθνοσωτήρες»!!!
Σχόλιο apneagr: Αυτό είναι όλο το κόλπο και μην αυταπατάστε... Συνεχίζουν να μετατρέπουν τα ιδιωτικά χρέη σε διακρατικά

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ.
Σύμφωνα με τους Συνταγματολόγους , έχει ενεργοποιηθεί το ακροτελεύτιο άρθρο του Ελληνικού Συντάγματος και είναι καθήκον μας να υπερασπισθούμε την Πατρίδα μας από τους σφετεριστές.
Όλοι λοιπόν στις πλατείες απαιτούμαι την πτώση της κυβέρνησης για να σταματήσει η προδοσία της χώρας και η βίαιη παράδοση της και το ξεπούλημα της στους τοκογλύφους. ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.


Άρθρο 120

Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε΄ Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.

2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.


ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

Related Posts with Thumbnails