Καλώς ήρθατε

Η μεγάλη απάτη του Jeffrey

Ζούμε μέρες τραγικές στις οποίες σιγά σιγά αρχίζει να αποκαλύπτεται η απάτη Παπανδρέου και της ομήγυρης του τόσο σε βάρος του Ελληνικού λαού αλλά πρωτίστως σε βάρος της ΕΕ και του ΔΝΤ.. Δείτε γεγονότα όπως θα σας τα περιγράφουμε και μη μου πείτε πάλι ότι πρόκειται για συγκυρίες ή συνομωσιολογίες.

Το 2009 γίνονται οι πρώτες διαπραγματεύσεις με ΔΝΤ από τον ΓΑΠ (στην αρχή κρυφά και μετά φανερά). Μάλλον καθ' υπόδειξη των διεθνών κερδοσκόπων τύπου Σόρος, οι οποίοι έβλεπαν τα χρήματα τους στην Ελλάδα να είναι επισφαλή και έπρεπε να τα πάρουν πίσω σε μετρητά.

Έτσι περνάει από τη βουλή το... μνημόνιο Ι με πλειοψηφία 156 βουλευτών (λάθος πρώτο θα έπρεπε να ήταν σύμφωνα με το σύνταγμα 180). Ανατέθηκε δε μέσω της βουλής (πάλι αντισυνταγματικά) να υπογράφει οτιδήποτε-ακόμα και τροποποίηση- ο Παπακωνσταντίνου. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι αν έρθει οποιαδήποτε κυβέρνηση μετά μπορεί να αποποιηθεί όλα αυτά σαν αντισυνταγματικά. Φυσικά τότε οι δανειστές μας θα τρέχουν από τον Pαπακωνταντίνου να πάρουν τα λεφτά τους. Έτσι θα έχει μελλοντικά το πράγμα... εκτός εάν.... βάλουνε όλον τον πολιτικό κόσμο να συναινέσει και να περάσει από τη βουλή το μνημόνιο ΙΙ με πλειοψηφία 180 βουλευτών (άρα συνταγματικό) και το οποίο φυσικά θα περιλαμβάνει και όλες τις δεσμεύσεις του μνημονίου Ι. Καταλάβατε δηλ. τι έγινε; είναι όλοι προδότες πουλημένοι Παπανδρέου, Καρατζαφέρης, Ντόρα. Όλοι οι υπόλοιποι ή το χουν καταλάβει και δεν θέλουν να μην χρεωθούν το πολιτικό κόστος ή δεν το πήραν πρέφα και φωνάζουν για πλάκα.

Πάντως αν δεν περάσει η συναίνεση άρα όχι μνημόνιο ΙΙ προβλέπω ο Παπανδρέου και ο Παπακωνσταντίνου να μην έχουν που να κρυφτούν σε όλο το σύμπαν. Το να φας 110 δις δεν είναι και εύκολο πράγμα. Α ρε Γιώργο τι δάσκαλο είχες... τον Σόρος!!!
από το Αβόλευτος

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails