Καλώς ήρθατε

Παιχνίδια ψυχολογίας και προπαγάνδας την ώρα που η χώρα βουλιάζει!

Έχει γίνει πλέον αντιληπτό απ’ όλους ότι ο κ. Παπανδρέου προκαλεί τον Αντώνη Σαμαρά να ζητήσει εκλογές. Του πετάει συνεχώς το γάντι. Ουσιαστικά θέλει να πάει σε εκλογές αλλά θέλει να τις φορτώσει στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Ο κ. Σαμαράς από το άλλο μέρος δεν θέλει να φορτωθεί αυτή την ευθύνη, γιατί αφενός βλέπει στις δημοσκοπήσεις ότι μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης δεν θέλει εκλογές και αφετέρου γνωρίζει πως το αίτημά του για εκλογές, θα γεμίσει το λαό με ελπίδες και προσδοκίες οι οποίες ενδέχεται να διαψευστούν την επόμενη των εκλογών και έτσι να οδηγήσουν, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, την ΝΔ και τον ίδιο στην πολιτική εξαφάνιση. Προτιμά λοιπόν να αναλάβει την πρωτοβουλία ο κ. Παπανδρέου, ώστε να εμφανιστεί ότι λιποτακτεί και ότι ο ίδιος καλείται απλά για να συμμαζέψει ότι μπορεί.

Αυτό το παιχνίδι ψυχολογίας και προπαγάνδας παίζεται αυτή τη στιγμή, δηλαδή την ώρα που η χώρα καταστρέφεται.

Εάν όμως ο Αντώνης Σαμαράς πιστεύει πραγματικά στο... πρόγραμμά του και εάν πραγματικά πιστεύει ότι η πολιτική Παπανδρέου οδηγεί σε λάθος κατεύθυνση και τη χώρα στη χρεοκοπία, δεν έχει παρά να κάνει το αυτονόητο. Να ζητήσει εκλογές τώρα για να αποφασίσει ο λαός.

Σε διαφορετική περίπτωση ας συναινέσει καλύτερα ανοιχτά με την πολιτική Παπανδρέου ώστε να γνωρίζει και ο λαός τι ακριβώς του γίνεται και να πάρει τις δικές του αποφάσεις.
Κάπου τα πράγματα πρέπει να πάρουν ένα τέλος, όσο είναι ακόμα καιρός.
Σχόλιο apneagr: Θα υπάρξει ή όχι συναίνεση; μια απίστευτη κοροϊδία.

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails