Καλώς ήρθατε

Η κρατικοδίαιτη διαπλοκή θέλει συναίνεση για να μη χάσει την “κουτάλα”

Αν οι πληροφορίες μας είναι σωστές, τα τηλεοπτικά δελτία και κυρίως οι Σαββατοκυριακάτικες εφημερίδες θα επιτεθούν σκληρά στον Σαμαρά για την επιλογή της μη συναίνεσης. Θα επιχειρήσουν να του χρεώσουν ότι θα συμβεί από εδώ και πέρα επισείοντας τον κίνδυνο της χρεοκοπίας. Θα τον χαρακτηρίσουν αδιάλλακτο, που δεν σκέφτεται το εθνικό συμφέρον αλλά κοιτάζει το κομματικό και που δεν στέκεται στο ύψος των περιστάσεων.

Το είδαμε άλλωστε να συμβαίνει από χθες με τον… Μπάμπη του ΣΚΑΪ.

Πρόκειται για τα ίδια γνωστά καθεστωτικά ΜΜΕ, τους γνωστούς ομίλους που τόσα χρόνια ήταν κρατικοδίαιτοι και... που σήμερα επιζητούν μια συγκυβέρνηση προκειμένου να μοιράσουν τις δουλίτσες που ακόμη εκκρεμούν.

Για διαβάστε τις εφημερίδες του ΔΟΛ και του Πήγασου αλλά και την… σοβαρή Καθημερινή και θα καταλάβετε που το πάνε.

Τους ευνοεί η συναίνεση, όχι για το εθνικό συμφέρον αλλά για πάρτη τους. Συμφωνούμε ότι η εθνική συνεννόηση είναι πράγματι πολύ σημαντική, αλλά πρέπει να υπάρχουν προϋποθέσεις. Δε μπορεί να γίνει συναίνεση πάνω στη βάση των επιλογών Παπανδρέου για την οικονομία. Να γίνουν συμφωνίες σε «λευκό» χαρτί, με ξεκάθαρη ατζέντα και χωρίς προαπαιτούμενα να το καταλάβουμε.

Από χθες τα... συναινετικά ΜΜ"Ε" παίζουν το χαρτί που το Μαξίμου έσπευσε να “μοιράσει” από το απόγευμα. για να μη χάσει την “κουτάλα”

Η γραμμή είναι μία: Βγάλτε τον Σαμαρά αδιάλλακτο, βγάλτε τον Τσίπρα… Ταλιμπάν και καθαρίσαμε. Έτσι θα πείσουμε τον κόσμο ότι η κυβέρνηση ενδιαφέρεται για το κοινό καλό αλλά δεν την αφήνουν οι άλλοι. Αρχίζει, λοιπόν, η προσπάθεια αποδόμησης της αντίθετης άποψης ώστε να επικρατήσει η τακτική του «αγίου» Μνημονίου.

Αυτά θέλουν οι επιχειρηματίες, όχι μόνο των media. Αυτοί είναι που πιέζουν για συγκυβερνήσεις. Για σκεφτείτε πώς μοιράστηκε η πίτα το 1989-90. Από τότε τρώνε με χρυσά κουτάλια...
από το antinews
Σχόλιο apneagr: Σύμφωνα με τα στοιχεία σημερινού άρθρου της Ελευθεροτυπίας ο Παπακωσταντίνου και ο Παπανδρέου πωλούν το 10% του ΟΤΕ με βάση την άσκηση δικαιώματος στη Deutsche Telecom 402 εκατ ευρώ και ένα 6% των υπολοίπων για 235 εκατομ. ευρώ. Η σπουδή και οι εκβιασμοί των πωλήσεων εξηγούνται στην παρούσα στιγμή αρκεί να σκεφτεί ένας ψύχραιμος παρατηρητής ότι το ΔΩΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ σε σχέση με τις χρηματιστηριακές τιμές του 2008 είναι 946.190.000+ 559.990.000= 1.506.180.000

Το ξαναλέω οι Γερμανοί επωφελούνται από το σημερινό και υπό αυτές τις συνθήκες ξεπούλημα του ΟΤΕ 1,5 δισεκατομμύρια ευρώ. Κοψοχρονιά! Δοξάστε τους "νοικοκύρηδες" που "εκβιάστηκαν" να σώσουν τον τόπο!

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails