Καλώς ήρθατε

Τί θα είχαμε απογίνει χωρίς Μέγαρο (μουσικής) σύντροφοι;

Αντιθέτως θα ζήσουμε περισσότερο χωρίς Νοσοκομεία.

Το Σοσιαλιστικό Κράτος του ΠΑΣΟΚ πριν λίγο καιρό φόρτωσε στις πλάτες των Ελλήνων φορολογουμένων τα χρέη του Μεγάρου Μουσικής.

Πρόσφατα αποφάσισε να ελαφρύνει από την πλάτη των φορολογουμένων τα έξοδα λειτουργίας 2 Νοσοκομείων. Τα Νοσοκομεία κατά τους Σοσιαλιστές της Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ είναι αχρείαστα για την υγεία του πληθυσμού. Άλλωστε δεν ταιριάζουν και με το πνεύμα της Νέας Εποχής, ευαγγελιστής της οποίας είναι ο άνθρωπος με το μουστάκι, GAP.

Πολύ κακό μέρος τα νοσοκομεία. Γεμάτα αρνητική ενέργεια και ανθρώπους με κακή φυσική κατάσταση. Πως να...τους τιμωρήσουμε αυτούς, που όσοι έχουν ψυχική ισορροπία τους ονομάζουν ασθενείς; Το GAP και η κυβέρνηση των μεγάλων επιτυχιών μετά από πολλή σκέψη και βαθύ σοσιαλιστικό οίστρο δημιούργησε για μια ακόμη φορά.

Αποφάσισε να κλείσει Νοσοκομεία γιατί παράγουν χρέη, εξαιτίας της περίθαλψης ασθενών. Οι ασθενείς δεν χρειάζονται νοσηλεία. Χρειάζονται μουσικοθεραπεία για να βρουν την ίαση.

Κάπως έτσι σκέφτηκε ο μεγάλος στοχαστής GAP και μαζί με την συμμορία του αποφάσισε να χαρίσει στους ασθενείς μια ευχάριστη τελευταία στιγμή στην τόσο αδιάφορη και μίζερη ζωή τους.

Αντί να ακολουθήσουν το παράδειγμά του και να ασχοληθούν με την ποδηλασία, το κανόε, το τρέξιμο και όλα όσα κάνει τέλος πάντων, αυτοί πηγαίνουν και αρρωσταίνουν!

Φταίνε λοιπόν!

Ευτυχώς όμως που σώθηκε το Μέγαρο από το κλείσιμο και έχει κάπου να πάει η ταλαιπωρημένη και χιλιοβασανισμένη παρέα του, των Ελλήνων Σοσιαλιστών. Θα ζούσαν ένα δράμα, οι σύντροφοι της Γενιάς του Πολυτεχνείου αν τους στερούσαν το ζωτικό χώρο του Μεγάρου.

Ένα δράμα απίστευτης βαρβαρότητας, που προσβάλλει τα ιδεώδη του Σοσιαλισμού θα ήταν το κλείσιμό του.

Γι’ αυτό μην τολμήσετε να διαμαρτυρηθείτε.
Τι θέλετε να γίνουν οι ευγενείς Σοσιαλιστές;
Κοπρίτες;
από το orestios

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails