Καλώς ήρθατε

Δίνουν τα ρέστα τους για την #Keratea

Τρομο- σενάρια αρχίζουν και γράφονται για την Κερατέα από τους Παπακαλιάτηδες της ΕΛΑΣ, και μάλιστα δημοσιεύονται λίγο αφότου ο υπουργός Εσωτερικών έχει δηλώσει ότι το έργο του ΧΥΤΥ στην Κερατέα θα γίνει «πάση θυσία». Τυχαίο; Δε νομίζω. Πόσο προωθημένο είναι αυτό το «πάση θυσία» στην αντίληψη των κυβερνητικών εγκεφάλων – δηλαδή ποιανών τη θυσία - θα δείξει. Προς το παρόν οι κάτοικοι αναγορεύονται σε τρομοκράτες και ως εκ τούτου η ΕΛΑΣ καταρτίζει τα αντίστοιχα τρομοσενάρια. Άλλωστε είναι από καιρό στους σχεδιασμούς των κάθε λογής κέντρων εξουσίας η κοινωνικές αντιδράσεις να συνδεθούν ευθέως με την τρομοκρατία.

«Πιστεύουν» λοιπόν εκεί στην ΕΛΑΣ ότι... κάποιοι εκ των εξαγριωμένων κατοίκων θα αφήσουν τις μολότοφ και θα πιάσουν τις βόμβες με τη βοήθεια μάλιστα Αλβανών που φέρνουν υλικό απέξω! Περιμένουν, λέει - σύμφωνα με το «Βήμα» που ανέλαβε να βγάλει στο φως αυτό το σεναριακό διαμάντι – «επίθεση στη βάση του ΧΥΤΥ στην Κερατέα με... τηλεκατευθυνόμενα αεροπλανάκια γεμάτα εκρηκτικά». Κι ακόμα «αποδίδουν τα επεισόδια σε κυνηγούς, απόστρατους αστυνομικούς αλλά και άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων του Στρατού». Ειδικότερα, λένε πως «ανάμεσα στους κατοίκους της Κερατέας που πρωτοστατούν σε επιθέσεις είναι και υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της Αεροπορίας που γνωρίζουν από τέτοιου είδους ενέργειες». Έτσι, τα τζιμάνια της ΕΛΑΣ -μας διαφωτίζει το Βήμα- έχουν στρωθεί να προσαρμόσουν στην περίσταση διάφορα σχέδια ασφαλείας από τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Από που να ξεπήδησε άραγε τόση έμπνευση; Μήπως από την επίθεση του Ιανουαρίου του 2007 στην πρεσβεία, όπου η ρουκέτα η οποία αποδίδεται στον «Επαναστατικό αγώνα» βρήκε στην τουαλέτα του πρέσβεως;
Τι σκατά, τι σκουπίδια...
γράφει το Μαρικάκι
από το Ποντίκι

2 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

kopria είπε...

ένα μικρό χωριό αντιστέκεται ακόμη...
http://4.bp.blogspot.com/-JK0SgFoywrE/TZOuqFs68hI/AAAAAAAACXQ/YIoAkQGjnmI/s1600/GapRoman.jpg

Γιώργος Αντωνίου είπε...

Για όποιον πιστεύει εστω και μια λεξη απο τα κόμματα, τις εφημερίδες και τα ΜΜΕ, εχω μια βιλλα στο φεγγάρι για πούλημα θα του κανω καλη τιμη.
Αυτο που αναγγέλουν μεσω των ΜΜΕ ειναι πως θα κανουν τη Μακρόνησο να μοιάζει με παιδική χαρα, αλλα σε Οργουελινή γλωσσα.

Related Posts with Thumbnails